A cuj tezak je izbor...moje misljenje je ovakvo:
k810 - overall najbolji mobitel od ponudenih kad se pogledaju sve cinjenice.
(moj glas njemu). Osobno mi je najljepsi, ima xenon bljeskalicu, mogucnost moddanja, odlican ekran i bateriju.... Minusi su mu velicina i cijena koja je visa od gotovo identicnog k800...
k770 - dobre strane velicina, solidna kamera (losija nego na k810), bljeskalica, novi model...
t650 - osobno preskup za ono sto nudi...
w880 - najveca sminka od ponudenih, odlicna kvaliteta izrade, "samo" 2mpx kamera, nema bljeskalicu....
S obzirom da ti nije presudna kamera niti walkman funkcija razmisli koji ti je slijedeci najbitniji element. Ako je izgled razmisljaj o t650 ili w880 ako ipak hoces ukupno gledan odlican mob onda w810...
Meni se cini da je uz uvijete koje si stavio w880 dobar izbro. Malo gubis na kameri i na nemogucnosti osvjetljenja ali dobivas prvoklasno izraden mob koji je tanak i sminka.

Odgovori uz citat
Po mogućnostima je definitivno najbolji K810 (iako je on meni ružniji od K800)... Iako ja bih pogledao i T650 budući da si rekao da ne slikaš nešto puno... To je stvarno odličan mob sa vrhunskom kvalitetom izrade,kamera mu je solidna za to koliko ti slikaš... Meni je taj mob stvarno lijep,samo ne znam može li se naći do 1500 kn

Bookmarks