Jesi probao reset mobitela,izvaditi bateriju i vratiti,možda je bt transmiter u mobitelu otišao.Dali ostali uređaji mogu pronaći tvoj mobitel ?
Pozdrav svima, imam samsung D600 i u zadnje vrijeme mi bluetooth ne moze naci ni jedan uredjaj, cuo sam da se jos par ljudi zalilo pa me zanima da li je netko imao slican problem i ono najbitnije MOZE LI SE KVAR OTKLONITI ako je softwerske prirode...?
Hvala![]()
Jesi probao reset mobitela,izvaditi bateriju i vratiti,možda je bt transmiter u mobitelu otišao.Dali ostali uređaji mogu pronaći tvoj mobitel ?
Nisam probao RESET mobitela, to mi je prvo palo na pamet.....probat cu resetirat a ako je otisao BT transmiter jel to popravljivo?
Je ,ako se kužiš u elektroniku nađi shemu mobitela i transmiter iz nekog d600 koji ne valja.Ako ti se ne zayebaje s tim odnesi ga u gsm servis,većina servisa vrši sve popravke na mobitelima......probat cu resetirat a ako je otisao BT transmiter jel to popravljivo?
meni se to isto znalo događati,pa sam ugasio mob pa ponovno upalio i onda je sve bilo ok
Bookmarks