Ma buraz on je mrtav a ne ugasen
Glupo pitanje: jel ti ugasen mob dok to probavas?
Ma buraz on je mrtav a ne ugasen
jesi instalirao prave drivere?
ove sa prve stranice?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ma ja sam ga dobio mrtva i porbao sam sve smoguce driver-e al nista ne reaguje komp ga ne prepoznaje, probao sam i sa far-om ali nista imali koji nacin da ga kom prepozna, ili je bas mrtav
koji su se driveri za cam pokazali najbolje za k800?
oglasnik.pforum - user
iako je to vec 100 puta odgovoreno (ovisi o tebi koji ce ti biti najbolji) ali meni su najbolji ultimate (iams ih tu negdje i na estato forumu)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni ti driveri loše rade,neznam zašto...kad slikam vani po danu blic je na auto,i opet blicne i slika bude pre pre svijetla,zašto koristi blic po danu ako je na auto stavljen..?
sad imam kopritis 3.6 final with 24fps VR settings ali nisu baš ni oni nešto ali bolji od ultimate
oglasnik.pforum - user
ultimate ima force flash (samo ime govori sto je to) i samo iskljucis automatski flash i to je to
a koji su od od ova tri najkompletniji...najrealniji?
Ultimate v2.44 Standard™
Ultimate v2.44 VividColour™
Ultimate v2.44 Withan™
oglasnik.pforum - user
sad imas i v3 withan, ali na estatu je pisalo koji driver je bolji za sta (vivid color za boje- ocito, standard- nema poboljsanja boja, withan- to se ne sjecam- neka me neko ispravi ako sam krivo napisao)
ja sad koristim v3 withan i predobar mi je
evo i link
Evo jedan link di ima skinuti dosta drivera za i acoustic,cam,display,fw i ostalo
http://k800download.ic.cz/download.htm
oglasnik.pforum - user
dal je oguce flash-at w8050i > w880 jer ja sam to uradio i komp mi prepozna mob kao w880 ali display je i dalje bijel , pa sam porucio sebi flex kabal da ga zamijenim da vidim je li tu problem
Kao prvo, model W8050 ne postoji.
Kao drugo, mislim da je tu slicna situacija kao sa W800 i W810: iako se mozda na prvi pogled cine slicni modeli, na nekoliko je slucaja dokazano da stavljanje W810 firmwarea na W800 gotovo bespovratno unisti telefon.
Postoji tema Crossflashing, tamo je popisano koji modeli prihvacaju koji firmware, sve izvan toga je eksperimentiranje, naravno iskljucivo na vlastitu odgovornost.
Jučer sam stzavio na mob v3 withan i ne čini mi se nešto boljim od predhodne verzije, skinio sam ga jer je cijela kamera nekako usporena, neznam da li je kod vas tako ali kod mene se baš osjeti usporenost pri micanju lijevo-
desno-gore-dolje....
W595 waiting for se tools
mislim da ti to ovisi o osvjetljenju, nacinu slikanja i ostalim uvjetima slikanja (isprobaj malo petljat po postavkama)
Isao sam promijenit skin playera pa sam ubacio patch ali nije radio, slucajno ga nisam izbrisao pa sam preko njega ubacio drugi patch za player i sad kad zelim bilo koji patch ubacit il izbrisat pojavi mi se greska
pise
Block @$45880000 read error. Have only 00000000 bytes
a ovaj dio "$45880000" se mijenja ovisno o patcu...
Sto da radim?!? mobitel radi ok, jedino kad zelm uc u player restarta se mobitel.. sto da radim...
ma pitao sam odmah ovdje, ali sam kasnije pričao na msn sa jednim članom koji mi je sve objasnio, pa sam zaboravio editovat poruku
Jos jedna zamolba...
Kako mogu premjestit gdje da mi stoje datum i vrijeme, mogu li ih centrirat nekako da stoje na sredini pri dnu ili na dnu po sredini kad skinem da pise pozive i meni?!
Zadnji uredio ravilov : 18-05-2008 u 01:12 Razlog: bas ne volis koristiti EDIT, ha? >:-(
Bookmarks