Uuu, ovo je odlično, bit će, barem u Rijeci, posla.
Ja znam gdje ima LG KG375 za 395 Kn![]()
Korisnik kupi Tele2 bla bla start paket s mobilnim uređajem na bilo kojem prodajnom mjestu.
Korisnik dobije informaciju da je start paket s mobilnim uređajem kod konkurencije jeftiniji.
Unutar četiri dana korisnik dođe na jedno od Tele2 ovlaštenih prodajnih mjesta i želi predati Zahtjev za povrat novca.
Korisnik mora predati na uvid original račun kupljenog start paketa
Ako je točna informacija,korisnik na svoj račun dobiva dvostruki iznos razlike u cijeni.
Uuu, ovo je odlično, bit će, barem u Rijeci, posla.
Ja znam gdje ima LG KG375 za 395 Kn![]()
Super akcija...treba kopati malo okolo i probati neš naci.![]()
Vjerovatno postoje cake,npr. ako kod konkurencije pojeftini dan nakon kupnje (kad imas 4 dana da vratis paket) a i postavlja se pitanje kako potvrditi informaciju da je negdje drugdje jeftinije.
Koliko znam, cijena je 195,00 Kn
LG KG375
Karakteristike
* Zaslon 128x128 u 65k boja
* Kompaktni preklopni dizajn
* Tonovi zvona 16 Poly MIDI + ADPCM
Tele2 "bla bla" start paket
Redovna ponuda Prijenos broja/
Postojeći korisnici Web shop
195 kn 95 kn 195 kn
*Uključeno 100 kn na računu.
Što znači, ako je to tako ako kažeš razlika u cijeni od službene 395,00 - 195,00 = 200,00 Kn x 2 = 400 Kn koje mi Tele mora vratiti.
U prijevodu platim LG-a 395,00 Kn a Tele mi vrati 400,00 Kn
pa valjda se podrazumijeva da ne mozes navoditi nikakve akcije, ponude za pretplatnike i "posebne ponude" kao jeftiniju cijenu. Redovne cijene aparata i prepaid paketa, bez onih famoznih racunica tipa platis 895 - dobijes 894 = 1kn.
sumnjam da ce se neko obogatiti na ovome s obzirom na ponudu konkurencije.
evo na Hini ima nesto o tome:
Granlund je danas najavio i da Tele2 nakon ponude, kako kaže, najjeftinijih usluga mobilnog telefoniranja u Hrvatskoj kreće i s ponudom najpovoljnijih mobilnih uređaja u prepaid (bon) ponudi. Ako bilo koji kupac tih uređaja u Hrvatskoj nađe isti negdje drugdje po nižoj cijeni Tele2 se obvezuje vratiti kupcu dvostruki iznos cijene uređaja, kazao je.
Zadnji uredio pppprrrr : 09-05-2008 u 14:15
Pa normalno, a šta ste vi mislili namlatiti se para...to je samo marketing
Tako je, promidžba i navlacenje kupaca.
Pa bio marketinški trik ili ne čini mi se da bi se tu moglo nešto i zaraditi. U ovoj novoj usluzi od T-Mobilea - Simpa mix - su mobiteli jeftiniji, neki i za 400 kn - Npr. Nokia 3110 Classic je 595 kuna, a u simpa mixu 98 kuna. Dakle, ako sam dobro shvatio to bi bilo 497 x2 = 994 kune. Lijepa svota!!!
Nisam mogla odoljeti a da se ne javim... Vezano uz ovaj povrat novca ak nađeš jeftiniji mobitel... Ne znam na kakvu si zaradu mislio, ali neće ti tamo u dućanu dat pare na ruke. Dobit ćeš tu razliku u kunama za razgovor i slanje poruka. Jedino kaj ne znam da li postoji rok do kada ih moraš potrošiti. Jel netko možda to zna?
A što je onda recimo s tomato Motorolom F3 koja službeno košta 152,00, iako je ja danas vidjeh i po nižoj cijeni? Tamo piše da je to posebna ponuda koja traje do 31.05. iako nigdje nije navedena standardna cijena.
Ove "akcije" su veliki lov u mutnom trgovaca i građanin uopće nema nijedan način da se zaštiti.
ne vidim zbog čega akciju nazvati "lov u mutnom".
pa svatko ima izbora,kupiti ili ne kupiti
zašto ignorirati,zbog čega smo uvjek skeptični.
Ne da sam skeptičan, nego...
I molim nekog tko je blizak Tele2 da mi objasni kakva je situacija kad je na prodajnom mjestu koje drži Tele2 uređaje (znači vitrinica) telefon ima cijenu koja je viša od službeno navedene?
Npr. jučer sam u jednom dućanu vidio K800i blabla po cijeni od 1.298,00.
Heh, zašto to radite. To će samo usporiti uvođenje novih modela u ponudu, jer će se Tele2 morati pobrinuti da cijene budu niže od konkurencije prije nego ih ubaci u ponudu. A i ovo me podsjeća opet na one Tomatove akcije...uglavnom, bezze.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ja bih na tvom mjestu nazvao SZK i poslao mail Drzavnom inspektoratu preko ove stranice (meni su javili par dana poslije da su izvrsili nadzor i rezultata tog nadzora):
http://www.inspektorat.hr/DesktopDef...DocumentID=503
Zadnji uredio 10aLEX : 15-05-2008 u 14:26
Bookmarks