Netrebaš ništa aktivirati ako ga kupiš otkljucanog.
Ta aktivacija o kojoj ti pricaš je aktivacija AT&T pretplate ako ju želiš koristiti.
Zakljucan iphone nemože u funkciju dok AT&T pretplata nije aktivirana.
Ok... Fala, El Nino! Onda jedino molim nekog tko je kupio nov iphone da mi odgovori jel treba kaj posebno napravit kod prvog paljenja da bi telefon profunkcioniral?!
Netrebaš ništa aktivirati ako ga kupiš otkljucanog.
Ta aktivacija o kojoj ti pricaš je aktivacija AT&T pretplate ako ju želiš koristiti.
Zakljucan iphone nemože u funkciju dok AT&T pretplata nije aktivirana.
Evo tu se mučim malo sa frendicom da mi uzme Iphone 16gb sad mi recite pošto kod nje u New Orleansu nema Apple Store jel bi mogla možda ona kupit u ATT-u ajfon ali da ništa ne potpisuje tamo ništa znači keš i doviđenja
hvala
Dobila sam jucer zaključani Iphone iz USA i sad bih ga htjela dati nekom na odtključavanje.
Pitanje: na šti trebam paziti pri tome? (ne bih htjela da mi ga netko zezne pri otključavanju)
Nije mi jasno jos nesto; nasla sam jednu firmu koja otkljucava za 200 kn, i jedan decko (pouzdano dobar) koji otkljucava za 400 kn. Da li postoji neka razlika u otključavanju (oboje otključavaju preko programa) ili je razlika samo u cijeni ?
thnx
Mozes i sam otkljucati, samo prosurfaj internetom.
Forumaš godine :)
Evo danas i članka u "Poslovnom", ne kaže puno, ali misli da iPhone nećemo skoro vidjeti u HR.
http://www.poslovni.hr/77451.aspx
Pogotovo ako se uzme u obzir da uskoro vjerojatno dolazi i 3G verzija - tko će željeti imati staru verziju, i tako u krug.
...naime - jesi li se uvjerila, tj. raspitala o toj firmi, koliko je pouzdana i sl. stvari... jer osobno, prije bih otišao onome za koga sam čuo i za koga znam da je pouzdan i provjeren bez obzira šro je skuplji (iako se i tome provjerenom može dogoditi zaheb, ali svakome se dogodi pogreška) ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Dali taj MMS radi ili ne na kraju?
Instalirao sam SwirlyMMS, koje su postavke za T-Mobile, ili još uvijek ne radi?
što se tiče snimanja videa to ide , samo instaliraš: Iphone Video Recorder, navodno je verzija ograničena na 30-40sec, ili postoji neštopametnije full verzija?
Frank
MMS radi... Instaliras SwirlyMMS i sljedeće postavke :
MMSC : http://mms.t-mobile.hr/servlets/mms
Proxy : 10.12.0.4:8080
APN : mms.htgprs
Ostalo ostavis prazno!
Kako isključiti EDGE na iphone-u???
Nabavio sam iphone prije 3 mjeseca i oduševljenje je trajalo do prije par dana kad mi se, kako sam skužio čitajući po internetu, pokvario zvučnik (earspeaker) pa sad mogu samo na razglas, slušalice ili handsfree.
Niti je padao, niti je se skvasio... ništa! Samo tako za razgovora počel je krčiti nešto i jedva se čulo i od tada ništa...
Tuga. Taaj dio košta 6$ al bi trebao sad slati uređaj natrag u USA.
Jel ima netko da popravlja to?
Čuo sam da ima netko u Zg i Rijeci.....
Pozdrav. Zanima me kako je u Americi najbolje kupiti novi 3g iphone, to jest najjefiinije ali bez pretplatickog ugovora ili ikakovg drugog ugovoro sa kojim bi svaki mjesec jos trebao dodatno placati. Kako funkcionira onaj prepaid ko at&ta, jeli moguce uzeti iphone3g na prepaid i da se poslje nista ne placa? Kupio bi ga ondje i koristio u hrvatskoj. Znate mozda koj selling site osim ebaya gdi bi mogao kupti iphone, zapravo uzeo bih 2 pa mi ne vrijedi nesto gdi postoje aukcije el prevelika mi je zajebnacija bidati 2 iphona i onda dogovarati posiljku.
pitanje: imam 8g sa 1.1.4 verzijom na njemu....naime, općenito sam zadovoljan s telefonom ali me jedna stvar strašno bode u oči...prilikom pisanja sms-a uvijek mi se ubacuje onaj tekst input i svaki puta moram tipkat na x ili prepravljati buduci da mi on sam pukne neku riječ....kako se to isključuje? bio bi vrlo zahvalan pošto stalno šibam poruke...![]()
jel se može zvati t-mobile szk za iphone, jel imaju kakav datum? o kome to zapravo ovisi?
Pretpostavljam da ce iPhone 3G u ostale zemlje doci negdje prije Bozica. Iako sumnjam da Apple (odnosno proizvodac/i) ima/ju takve kapacitete.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Po svemu sudeći će doći znatno ranije od Božića, a što se tiče kapaciteta čisto sumnjam da to može biti problem s obzirom da Appleovi kontraktori za 3G iPhone trenutno proizvode oko 800.000 jedinica TJEDNO odnosno 3.2 milijuna jedinica mjesečno što je sasvim dovoljno da pokrije sve eventualne mjesečne narudžbe. Naravno ovakva produkcija će se teško nastaviti istim intenzitetom cijelu godinu ali samo pokazuje da bar što se tiče logističke strane Apple ima pokriveno.
evo agenti iz t-com centra kažu da nemaju zasasd 100% točnu informaciju ali da će vjerojatno bit oko 9 miseca
Bookmarks