zakaj ja, pobogu, nikad nisam na forumu akd se dogodi nkj zanimljivoooo????! agrgh
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Vuki.. duso.. seceru.. ribice.. blabla
postoji pm
postoji odredjeni podforum za raspravljanje o radu modova
NE OVDJE!!
ne samo da cu posteve o radu moderatora brisati, i to ne samo ja, nego i Tetro i Iks, te svaki smod koji naleti! nego za takve stvari po pravilima mozete i ban dobiti!!
zato molit cu, suzdrzite se ovdje rasprava o elijenu, ili ikojem drugom moderatoru!
:tenkjuverimač:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ček jesi ti primjetila da se tam svaki topic zakljucanakon 2 i po posta?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
ajd editaj post ponovno slucajno sam kliknuo edit umjesto quote
Tetronic
stamp, bejb, imas pm, pa me priupitaj stogod ti nien jasno.. objasnit cu svakome, imam vremena, imam zivaca imam stprljenja, imam volje...
slobodno pitajte..
ali NE OVDJE!!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
došao maloprije doma, šetnjica kavica, . . .
lijepo proveo dan . . .
išao zapaliti svijeću . . .
da se ne zaboravi . . . 13.05.1990. . . .
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Mene baš boli briga za takve PM i gluposti...ja imam život![]()
ja nemam zivot!
žžžiiivvoooooteee moooooojjjjj
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
**** vas zivot![]()
život...
što je to?
čemu to služi?
sjedim i razmišljam... nisam baš dobro raspoložen...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
tužno... a samo 20+ godina
cccc
![]()
jel zivot ono sto vas jebe od rodenja?
neee
život je ono di uživaš od jutra do mraka
ako znaš![]()
tako je....![]()
ajde forumaši trkom ovdje... http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=49832&page=2![]()
U hrvatskoj zivis od jutra do sutra![]()
emo
buahahahah
Gospodo uvazena,ovo je moj prvi post preko ADSL-a,koji mi je stigao prije 20min. Mislim da sam dosta brzo sve pospajao...![]()
Sa mojih usana ti nikad nisi čula laž, u mojim očima nisi vidjela zlo...
Ništ, evo s curom, sad ona sprema za mnom pošto sam upravo jeo![]()
Ne napadajte, ja sam oprao suđe!
Україна
Bookmarks