eee....di je sad alienware da svoje komentare i ovu poeziju objasni
Mislim...ovo je više nego pretjerano,i nisam prvi koji se tuzi na ovog moderatora...
Ako dobijem bann zbog ovog...to bi bilo stvarno plitko
Samo vidim da članovi foruma ovo vide,i nek sami procijene.
I btw. njemu nista nisam uradio,iz cista mira me napao
Mislim da ovakva osoba nije sposobna za obavljanje moderatorskih duznosti,a i mislim da iskoristava svoje moderatorsko pravo.
@admins:
Uđite u moj acc i pročitajte je sami,ukoliko mislite da nije istina....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
eee....di je sad alienware da svoje komentare i ovu poeziju objasni
Mi smo to na nokaut forumu rijesavali tako da kad su dva clana imali osobnih problema, kolega iz Dubrave je ustupio dvoranu, pa su momci odradili par rundi i sve rijesili.
nije uredu da si pojedinci uzimaju prevelike ovlasti,misleci kako su Boga primili za jaja ako su moderatori!mislim hallo????wtf
kao prvo, odmah da rascistimo, ja ne branim Alienware - a, jer ovo sto je napravio nije u redu.
ALI!
ovo je privatna prouka, i autor ove teme nije imao pravo istupati s njome u javnost! takve stvari se rejsavaju preko administratora!!
stoga ova tema ide, a vodstvo ce ovaj problem rijesiti na nacin na koji ga i inace rjesava!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovakav način komunikacije ni u kom slučaju nije primjeren. Vodstvo foruma će razmotriti slučaj, a što smo dogovorili biti će obznanjeno u ovoj temi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks