onda ćete živjet u neznanju![]()
onda ćete živjet u neznanju![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
opće nije, imam šume, potoke..savršenstvo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Ne ne, nećemo mješati okolicu sa gradom. Jedino što preko ljeta volim na kontinentu je priroda (ali priroda u krugu od 100km). Navečer se moraš pokriti dekom htio-nehtio. Da ne spominjem komarce koji nemilosrdno glođu tvoje već skoro suhe kostiah, to je milina... Samo kad ugrije na 40°C preko dana.. Ostajem na moru rađe
![]()
More nikad nije prehladno.
Gledam mad maxa...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
jajaajajajajajaj.. dosadno je![]()
da, umorna sam da nemrem ni do kreveta se prebacit,a kamoli na tenis![]()
buuudem..polakooo![]()
Bio na nogometu. Sat i 15 min trcao ko manijak,a birc je 10 sekundi od igralista. Nogomet je bio um19:30 + sat i petnest = 20:45 Sad sam doso doma... Koliko,smo ostali u bircu: 2 i pol sata.Ma daj... Oce me netko istusirat...?
idem polako . . .
laku noć . . .
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
ah što mi se neda opet...razmisljo o markiranju jer vjerojatno dobivam topa, al idem -.-
Jutro...
Idem se brijat....![]()
nije to nis'..
bilo je i javljanja nakon nuzde..
(mislim da cak Gogijevih)
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Eo diglo mi tlak ono sto sam procitao o alienwareu seljacina...
upravo jedem pire krompir i svinjece snicle...mljac..
Sonyck: nema potrebe nervirati se, previse se brinete oko foruma a rješenje je jednostavno - diskonektAl ti si predugo tu, znaš i sam kako to ide..
Necemo i ovu temu pokvariti s tim,to ce admini rjesit....
Eo planiram igrat counter strike 1.6 na netu al me nervira sto imam prevelik ping(160 u prosjeku)..
Bookmarks