Jutro! Eto i ja sam tu, samo mi se ne da javljat.![]()
da i ja sam tu, nazalost...
opet ujutro![]()
Jutro! Eto i ja sam tu, samo mi se ne da javljat.![]()
dobar dan svima...
evo mene malo na praksi...
kako ste vi? što se radi?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Idem u šetnju...
![]()
Omfg kolko ovdje mesa ima! Radni elan je na nuli, fuck it, daj piva i sunca...
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Iss , kak očajan prijevod![]()
http://translate.google.hr/translate...3DG%26pwst%3D1
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Bok ljudi.................kako smo?
Eto nikako da uhvatim vremena na poslu ludnica,a za vikend nisam znala gdje bi prije.
Petak sam imala goste,subota je legica slavila rođendan pa smo išle nas 8 cura na večeru i vanka bez muževa.djece,dečki itd.
Na kraju smo završile na živoj glazbi u Baranji smjeh......e da ste to mogli vidjeti ...Pazi mi smo bile najmlađe pa smo pravile gluposti,a ljudi koji su tamo bili bez problema su generacija naših roditelja pa i stariji.
Bitno je da smo mi bile glavne mace. (smjeh)
U nedjelju me glava bolila uf što mi je bilo loše neznam od čega rakije ili solarija,u subotu sam se malo prepržila pa sam nakon 2 sata bila crvena ko rak,ali sad je super . Sad sam fino preplanula.Nisam cila cijeli tjedan i valjda se boja malo isprala pa me uhvatilo dobrano.
Eto toliko od mene ...........
kissi,kissi![]()
Tapkam malo po laptopu i smišljam kako spojiti oba kompa na net.
Te nazovem B-net i dečki mi kažu da uopće nije problem ako hoću dobijem drugi modem sa svim ti wireless i router + telefon cakama!
Život je lijep ako drugi misle za tebe![]()
![]()
![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
E ljudi jedno pitanje...koliko je u vasem gradu burek s mesom i pita sa sirom...u zupanji je poskupilo s 7kn na 9kn...majkumu to je previse bar za ovu sredinu..
a ma sto se zalis!? sjednes u auto i za dvajst minuta si na kroidoru!!
em sto je bagatela, em sto je pravi bosanski burek!?
i et' ti odmah i ideje za biznis, ako ne zavrsis skolu, a mogao bi, sudeci po svim onim tvojim p*zdarijamafino si dobavljas iz bosne jeftino burek i pitu, pa onda u Zupanji oderes cijenu
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
E luna i koridor je poskupio od kad su ga preuredili..sada ti trgovci moraju placat veci najam za mjesto i odma su digli cijenu svega..nije ni koridor sto je nekad bio...ma zavrsit cu ja skolu i uz pi*darije i sve ostale gluposti cu imat prosjek oko 4.0![]()
budi sretan, u zg-u je 12-14 kn burek s mesom![]()
Kod mene je bio 9....ali sad ga nisam kupio...a očito su ga malo digli...barem za kunu...![]()
Inače došao iz šetnje....gladan ko pas![]()
Idem jest i odmarat...ako će sve biti po planu ne vraćam se više danas na net (to će biti propast svijeta)
![]()
![]()
nek sam bude vruće tak da nemrem disat. da kad dođem na more se mogu ubit u sunčanju, da imam na šta maslinovo s mrkvom i limunom potrošit i da se u zg vratim ko crnacbila bum kak šokoladica
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks