Čekam večer da odem u život![]()
Čekam večer da odem u život![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
'jutro... jesam se sinoc uradio mislio sam dusu cu povratit... tekila i ja smo zavrsili![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
večeras momačka f lovačkoj hiži![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Veceras 4 komada frendica (jako dobrih) slave rodendan. Ima masu votke,bitera,i mesa,pa navratite...![]()
koja pustos tu...bio vani s curom,vratio se,pa na spavanac..noc..
gidi jap!
Poz ljudovi...eo ja doso iz grada...ode spavat..
dobro jutro . . .
probudili me . . .
slažem listiće za danas, nadam se nekoj lovici . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro svima....
Došao doma u pola 4....![]()
malo se naspavao i sada se spremam ići u Gornju Stubicu malo pogledati Mig 21,helikoptere i padobrance...dan je ko stvoren za to...![]()
Baš se čudim kaj Smrt i fly:::nan nisu spomenuli to...
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jes da nas je bilo 25,al 9 boca votke,3 stocka i 2 viskija...
![]()
primjetio sam da me cuga puno visepcua kad je vani toplo , nego kad nije ..
kakav grijeh , vani ovakvo vrijeme a u meni se bavarije bučkaju u vrlo opasnom ritmu , kao da zele izac , na krivi izlaz jel
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
kaj ste svi imali koljektivu razvaljotku aljkoholjom ovaj vikend?
btw, men' danas 2 mjeseca kako ne pusim
*masa u deliriju: "Bravo, Luno, bravo bravo!"
ah.. zahvaljujem na ovacijama
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Masa pušača : "You'll be asimilated again. Resistance is futile"![]()
Lol balkanac
necem, necem!!
ja tvrdoglava mazga!
ja sevn of najn!! kak'a reasimilejšn?!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Česittam , Laluna.
puno vise vjerujem u takve nacine prestanka psuenja, kad covjek ima svoje "ja" i kaze necu vise , nego one sheme s onim nekakvim klinikama za odvikavanje , pa ides tam mjesec dana , pa izrigaš placu dvije , pa ne pusis mjesec dana i cim zavrsi "liječenje" uredno nastavis pusit.
neznam kolko je bilo kolektivno opijanje , znam samo da u 4 kad sam se vracao doma horvacanska je bila puna autiju koda je ono 6 navecer.
sta reci osim
summer is in the aiiiiiir
![]()
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Da,stvarno,congrats Luna. Tvoj prestanak pušenja traje točno 2 mjeseca dulje od mog zadnjeg![]()
tnx stamp
ma moze covjek pokeljit 'iljade flastera po sebi,. pozvakat tvornicu nikoreta, gutat čampiks i ic na kojekakve akupunkture.. no, ako fakat, al ono, fakatnema par dobrih razloga zbog kojih prestaje, i svakih jebenih pet minuta se u pocetku prisjeca tih razloga.. nema sanse da cik opet ne zavrsi u cvaljama...
tvrdoglavost i volja su kljucni.. sve ostalo je usputno..
congrats . . .![]()
upravo se najeo, sad odmaram i pratim rezultate . . .![]()
dobro jutro
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks