ŠTA JE PA NIJE VALJDA DA SVI SPAVAJU.....................???????????
aLO LJuDi
kissić,cmokić
ps: jel gleda netko farmu? Ja tu i tamo pogledam i pročitam svašta nešto po novinama.
Ali voljela bi da Rafo pobjedi,baš je lik.![]()
Uglavnom...razmišljam da se prijavim za Big BrotherHoćete navijati za mene?
Zadnji uredio Mala-Plava : 09-05-2008 u 08:48
Jutro....
Nema (skoro) nikog...
Pozdraf Mala-Plava...
Ja sam se probudil u šest i deset, al sam opet zaspal do prije sat vremena....
Pozz...
Jutro.....
Idem auto oprati...sunca će biti cijeli vikend...![]()
imo sam i ja susrete, al ja sam bio kriv,no to nema nikakve veze...
izlazim kad mi se izlazi (cesto petak subota...ostanem maksimalno 1 ujutro...)
vecina vrsnjaka isto izlazi, i idem s njima doma ono...a oni malo kaj oce biti frajeri i sutra u skoli reci doso sam doma u 4 ujutro ovak i zavrse....(iako i u 3 popodne ti mos nahebat)
al dobro necemo ovo pretociti u raspravu... nekima je to normalno i mali nije kriv nista, nekima nije i tako...svako ima svoje misljenje i treba ga cijeniti![]()
pozdrav svima...
mislim da će na sutrašnjoj utakmici između Dinama i Rijeke biti kiša golova...
Razlog: frend me nagovorio da idem na tekmu... pa smo otišli i kupili karte...
inače, ništa ne radim. čekam ručak...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
lol, Ico..
i mene pokusase nagovoriti da idem na tekmu.. i to na sjever.. reko, zayebi!
Luna je fina guz'ca, ona 'oce ic' samo na zapad, i to samo kad se s nekim zvjerkama igra :raspamnoktice:
Iks, nisi zakacio ni jedno drvo?! a beeeeed...
meni caca popravio kocnicu.. da, jos sam ziva, na sveopcu zalost vasu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Učim![]()
Україна
Dakle pod teškim pritiscima i maltretiranjima moje bolje polovice morao sam kupiti laptop(teško žabu u vodu natjerati)
Tako možda malo da Vam se pohvalim a i da nabacite koji komentar dali je OK makina.
Nikada do sada se nisam bavio sa prijenosnim računalima ali koliko može biti različito od klasičnoga PC-a.
U biti to bi bila nagrada mojoj dragoj za 10 godina koje je uspjela pretrpiti samnom
I evo napokon i konfe![]()
http://www.konikom.hr/p4399/notebook...duct_info.html
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
a majketi...
de, vuki, zamisli na sta bi forum licio da svatko od nas otvori novi thread za svaku novokupljenu tehnicku igracku!!
spojila sam ti temu s ovom, jer joj nigdje drugdje nije mjesto!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Takav je slican i moj. Hp, ista graficka i procesor, ali imam 3x USB i to mi je premalo a ti imas 2x to bi bilo fakat tijesno, stalno vadit pa ubacivat miš, USB stick, pisac, skener, Bluetooth stick, MP3 player.
U biti steta sta nisi birao sa Bluetoothom i s vise USB utora.
....
ajde plz nemoj se sad ti pretvarat u tu neke da ne imenujem koje . chataonica je , moze se otvarat teme kakve oce samo da nije vrijedanje i potpuno besmisleno tipa "ždrabljž brbljž"
covjek zeli izrazit svoje osjecaje prilikom latest acvisition .
sto se samog lapa tice , ak ima samo dva usb utora to je fakat !!! premalo.
jedan ti treba bit slobodan uvijek za one plug-and-pplyu stvarcice tipa fotic / mp3 player/mobitel , dakel ostaje samo jedan koji moze bit trajan (prnter mis tipkovnica router ??).
ja si pikiram neku Toshibu , imam frenda u vemilu kaze da je to najbolji omjer cijena/dobiveno.
malo me i ovaj Lenovo privlaci , al nekak mi nie poznata marka.![]()
kolko sam skuzio , sve iznad 1,8 ghz/2gb ram/160gb hdd/neintegrirana grafička je ok.
ja doso s posla , sad kava i jarun
mogu izvjestit sveukupnu naciju da sam uspjesno obavio prvu kupovonu sirovog krumpira u zivotu.yea!
10 kila 30 kuna . nije to ni tak skupo.
jos mi je covjek stavio u auto.
Zadnji uredio stamp1 : 09-05-2008 u 16:01
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
stamp, molim te! ajd razmisli logicno! koliko usera ima ovaj forum?! koliko ih svaki dan posta?! pa na sto bi ovo licilo da svaki od njih dodje i otvori temu za svaki mob/lap/komp/mis/ram koji kupi?!
ovo je bila savim besmislena tema, i prvenstveno moja dobra volja i strpljenje sto nije zavrsila u smecu, vec sam je spojila s ovom!
prouci si tocku dva dnevnog reda o pravilima postanja u ovome podforumu!!
cetara jeste, ali nije cirkus! nekog reda biti mora!!
i end of diskašn, ovo nije mjesto za raspravu!! kome nije dovoljno objasnjeno, imate moj pm, i odredjeni podforum u kojem se mozete zaliti na moj rad
:tenkjuverimac:
OT: idem kod frendice, maziti joj ogromnu trbusinu.. za mjesec dana ce imat bebolina.. kjut
kakva je to sad svađa ovdje??
inače, neradim ništa...![]()
a vi?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ico, nije svadja, to ja samo odgajam!
btw, jos jedna frendica mi je trudna..
definitivno cu bankrotirati ove godine zbog svih tih silnih svatova i krstitki..
ev i mene . . .
pozz svima . . .
predao maturu, dobio 5 . . .
bio na vožnji, odvozio danas ko schumacher . . .
instruktor, na kaj sam se iznenadio, nije niti riječi rekao, samo je na kraju rekao da odlično vozim . . . :
jedva čekam ponedjeljak . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
fajt, fajt fajt![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ovo bi moglo u zajebancije.Mislim sta si neki umisljaju ovde,to je prestrasno u kaj se pretvorio ovaj forum ,a pogotovo chataona.![]()
kaj te muči, nofffra?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ev mene back to zagorje
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks