omg, Ico, pa ti si gej.. skolski primjerak iste vrste
![]()
ovako...
imam rozu košulji, to je istina. i super mi je. samo mi je problem što više ne stanem u nju...
nemam nikad zalizanu kosu (rijetko kad da imam gel)
sunčane ne nosim
pederuša, to nosim, ali nikad to nisam na rozu košulju...
kokteli...kokteli su mi super (osim cijene, ali zato "lupe")
@Vert: kakav pak sad palac??![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
omg, Ico, pa ti si gej.. skolski primjerak iste vrste
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
le grande palac od maleo
znači imaš pederušu, rozu šulju i voliš koklele, al to ne kombiniraš![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ne bogohuli, Ico..
zar ja u tematskom podforumu?!![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ma presporo pišete...
odo ja...
nekoc jesam....
al onda sam se navukla na cetaonu.. i jbg sad
Idem i ja....![]()
Pozz ljudi....
Za one koji trebaju MIDI fajlove (prvenstveno svirači na klavijaturama)
http://www.descent.dk/nike1/td/part3.htm
Pozz...![]()
mislio sam po cijeni je ko 4-5 stella (cca 70kn)...
nije 1 litru, normalni koktel (što se obujma tiče). ali je unutra bilo podosta alkohola i to jako dobro sastavljenog...pa je završilo kako je završilo...
![]()
ako mislis na onog lika kaj su ga drotovi unistili
gle ono fkt pretjerano, sta god da je napravio, al stari mu se proserava, senzibilno i osjecajno djete, imat ce posljedice psihicke, nejde u skolu etc...
neznam sta je radio u 3 ujutro i jos bjezo od drotova (ako se nevaram) a tako osjecajno i dobro dijete...
ccc
aj idem pajkit
rekao je da je stao, a i da nije, zar je to povod za sadističko iživljavanje na njemu i poslije zataškavanje svega i uvjeravanje dečka da je pao?
a otkud ti znaš kakav je on zapravo?
ti nisi nikad bio tako kasno vani?
i ti ne bi pobjegao, makar je on rekao da je stao, znajući da će te privesti jer si maloljetan i da će morati starci doći po tebe u stanicu . . .
nemoj pričati . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Bio u kinu s curom
Gledao potresan film Invisibles http://www.imdb.com/title/tt0871000/
Україна
pa ofc da su pretjerali opako, trebo mu je zaljepi samar jedan i u postaju...stari mu se ocito slaze da ide u 3 u noci vani jer ga tako zustro brani...osobno nisam bio nikad tako kasno jer neces mi valjda reci da je normalno da s 15 godina u 3 ujutro vani lutam...umm...
neznam kakav je on, al osjecajni i sramezljivi decki nejdu van u 3 i bjeze od rije...u ostalo se nemjesam
i da, vjerojatno bi i ja pobjego
uglavnom i stari i on mu se proseravaju, vjerojatno je (100%) i on 90% presutio i nasro kao i drotovi...neznam odkud mu dostojanstvo ici tako pred kameru a zna da mu ni sin nije nevinasce...
a te koji su ga razbili odma otkaz..
ovak, necu tvrdit tko je u pravu a tko u krivu, obicno je istina negdje u sredini..
ali wan, moram odreagirati na ovo tvoje..
pa covjece, ti imas 15 godina!! oke, ako ti ne izlazis van, al oces me uvjerit da nitko od tvojih vrsnjaka ne izlazi?! u 3 ujutro se ne vraca odaklelivec?!
ja sam imala bliski susret par metara od kuce s murjacima kad mi je bilo 13 godina. ni kriva ni duzna. i nije bilo jako kasno, mozda nekih 22h, ljeto..
i naravno da je stari isao trazit tog murjaka koji me ispreskakao! i naravno da sam izbjegavala muriju maltene do punoljetnosti!
a nit sam bila problematicno dijete, nit sam imala nekog pretjeranog razloga..
Dobar jutar svima...
Kako ste?
Vidim, kad je sinoć otišao X i ja, u temi nije puno rasprava...![]()
![]()
Dobro jutro
Eto i ja se probudila,na poslu laganini pijem kavicu i i veselim se što je petak i što danas radim do 14h. ;-))
Raspoloženje mi raste pošto mi je danas bila i plaća.......i što ću se kasnije baciti u trošak.
Brata nemam,sestre nemam....a šta ćeš.
Ej brbljo ne žalim se ja na posao super mi je to sam malo metaforički mislila tj pokušala dočarati pismeno.
Odlučila sam poslije ljeta krenuti na tečaj talijanskog.....
KISSI ,KISSI SVIMA...................jel mi može netko preporučiti nekakav dobar film po mogučnosti horor ili triler više neznam šta da gledam... thx
Bookmarks