bokšićććććć![]()
I ja se nadam da ću ove godine zaljevat alkoholom....![]()
bokšićććććć![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
neee, ovo nije humano... fensi Ico..
ekšli ga vizualiziram kao geja, al dobro, meni su svi gejevi, i meni je sve sto je fensi gejasto
no da iks, gade, a meni cuga, nista, a?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Da cuga, morat ću skočit do uljanika, iznajmit cisternu kojom furaju tehničke plinove iz češke i to malo pobrisat krpom, natočit pivom i zaljepiti favoritovu naljepnicu - svjetsko a naše![]()
ajme, meni bi favorit dao pit...
e, jesi...
e, da znas, one sise sa zlatnih su onda samo moje![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
još malo pa smogiju ban gotovwuhuuu
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
spremam se za tenis... nadam se naucit jednog dana igrati![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Gle bolju pivu za 7kn u limenci nećeš naći i to ti garantiram. Tim bolje ako si već formirala lagani talog hmelja i aditiva u želucu, onda imaš filing da piješ đus a ne pivo. Trust me(ma uguši se u dosadi, odo off)
![]()
naučit ću te ja, trenirala 10 godina.![]()
pa 150kn sat + tereni
po sezoni 4000kn...
kak misliš gogo nikakve koristi?ima koristi
![]()
ja sam cijela dobra![]()
ev ja igram igrice
naravno da ne
da umreš, da te herc strefi, da se zaljubiš....a-a
i to je dovoljno![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
palce na pm
postaj palce javno!
(ko zna...možda ima "grud" na palcu)![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
al pobogu, Ico, nisam ja kriva!!
iks rekao da si ti fensi.. a meni odmah u glavi slika tebe u rozoj kosuljici, zalizane kose, suncanih s cirkonima i lakosta pederusom oko strukica, kako pijuckas koktelic dok u pozadini drma manu čao "me gusta marihuana, me gustas tu"
Bookmarks