Neznam jel ko isprobavao ovo http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=88234
al meni cist solidno radi, jest da sam se nažilio dok sam skuzio sve....
uopće nije teško... sve je lijepo objašnjeno i samo trebaš slijediti postupak.
Možeš ti skinuti bili koji certifikat, ali ako nije za tvoj IMEI neće ti raditi.
Lijepo ti piše u slijedećem postu:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=762841&postcount=2
kako ćeš znati koji je certifikat za tebe. samo treba pažljivo pročitati...
I kad ga potpišeš sa pravim certifikatom za svoj mob, onda ti se ta poruka neće javljati...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Neznam jel ko isprobavao ovo http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=88234
al meni cist solidno radi, jest da sam se nažilio dok sam skuzio sve....
Imas neki key i certifikat koji u toku aplikacije stavljas na mob i on presnimi neki iz moba i samo stavis .sis fajl u mob i stisnes selfsign i on ga potpise i ti najnormalnije mozes instalirati
evo baš kopam po dotsisu i vidim da ima masa tema oko potpisivanja , naime planiram kupiti sony ericsson P1i i zanima me dali je moguće (ikako) dobiti certifikat , bilo preko symbian signed-a , bilo preko te kineske stranice koja se tamo spominje , ili postoji neki hack koji bi mi omogućio instaliranje aplikacija na mobač ??
Neznam ima li to kakve veze ali ja sam uredno bio registriran na symbian signedu i za svaki fon sam mogao skinut certifikat .....
de mi samo reci radi li ovo bez certifikata koji bi trebao negdje skinuti , ako da proučiću detaljnije ....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Najbolje bi ti bilo da pitaš kolegu n00b-ačovjek se kuži u UIQ i trebao bi imati odgovor na ova pitanja.ericsson P1i i zanima me dali je moguće (ikako) dobiti certifikat , bilo preko symbian signed-a , bilo preko te kineske stranice koja se tamo spominje , ili postoji neki hack koji bi mi omogućio instaliranje aplikacija na mobač ??
znam da oni koji to sve znadi da ima ide lagano na klinac pitanja vezana uz cert.
moj problem je slijedeci...
sve sam radio kao i u postu za dobivanje cert. preko OPDA....i onda postam i 2,3,4 i 5 i sve ok i log in-an sam i sve, i nadem tamo svoj IMEI i postoji mi opcija za download ali kad kliknem na to izbaci mi slijedece....
You have to pay to download the attachments., ......i odmah za tim....
Sorry, the balance after transaction is less than the limitation of 0, please return.
zasto nemogu skinut certifikat....svasta sam vec probo i laganini ludim....jel moram sve ponovo raditi s nekim drugim imenom ili ima neki bezbolniji nacin da nemoram opet cekat 3-4 dana da mi izbace to za skinut cert...???
Hvala unaprijed!
@the_mish: postaj ponovo još tih 4-5 postova pa onda probaj ponovo skinut... skvai put kada skidaš certifikat moraš imati 5 postova...
@Ico: ma mislio sam i na to probo sam, imam tamo mislim 15 postova, i log out i onda log in i par puta tako i opet isto pise, da nemrem... PORKE!?!?!?
haha porke...nije u tom stvar...tamo di to stisnes i kad ti izbaci da nisi platio ti ubiti platis s 5 tih postova koje vec imas...i sad pored toga sto ti kliknes,desno imas jos nekih linkova za stisnut(neznam tocno koji)ali kad jedan od tih stisnes ti platis i mozes skinut...e sad kad je na kineskom neznam koji tocno treas stisnut heh..
sta platim??? da im novce dajem??? jel sam dobro shvatio sta mislis...
ma nista od toga....poslo sam ja novi zahtijev na drugi mail, s drugim nick-om tako da sad cekam korz par dana, svejdeno hvala Ico.
Zadnji uredio Ico : 08-05-2008 u 20:51 Razlog: spojeni uzastopni postovi. postoji tipka EDIT
možda uzmem p1i a možda uzmem e61i , jednom kad dobijem certifikat nema problema , potpisujem odavno apps , jedino sam tek nakon mjesec dana pogledao temu o potpisivanju , i skužio da symbian signed više ne radi , što znači da mi je problem dobavit novi cert .... a uvaženi nam certifikat-guru Ico je u sticky-ju napisao da certifikat NIJE MOGUĆE dobit ...... ali očito stvar ipak šljaka preko tog OPT foruma ili kako već![]()
Znači moram se logirat na taj forum , nabacit 5 postova (vidio sam da je malo zaguljeno al dobro) i moći ću si skinut certifikat za svoj imei i onda nastavit kao i do sada ....... Proučit ću detalje ako je ovo do sada što sam napisao ispravno.![]()
Ok, moram priznati da sam totalni noob što se tiče svega ovoga i ne kužim puno stvari pa bi vas molio da mi objasnite nešto.
Skinuo sam Adobe Reader LE (khm...crackana verzija,khm khm). E sad htjeo bi je instalirati ali je očito da je trebam potpisati prije. No uz tu aplikaciju sam dobio i neki crack (isto .sis format) ali neznam čemu on služi? File je velik 4KB ako vam to pomaže. Hvala na odgovorima.
imala aplikacija crack ili nemala , očito ju moraš potpisat (nekad se mora potpisat i aplikacija i crack) , sam postupak potpisivanja je poslić od 3 sekunde , ali dobiti certifikat kojim to činiš (a ovisi o tvom IMEI-ju) je puno zaguljeniji problem ......... no o tome imaš više u sticky-ju.
Provjeri jesi li upalio opciju da se instaliraju sve aplikacije , a ne samo potpisane (nije neophodno baš SVE apps potpisat) .
instalacije - upravitelj programa - postavke - instalacija softvera = sve.
A koja je razlika između cracka i tog sranja sa potpisivanjem aplikacija? Od kud vama aplikacije koje nisu crackane ali nisu niti potpisane? Jesu to neke freeware aplikacije?
I još jedna stvar: onaj link na početku prvog posta za skidanje one aplikacije DevCertRequest više ne radi, znači da taj certifikat moram dobiti prema uputstvima iz drugog posta? Jel postoji još neki način da dobijem certifikat?
Edit: Kako uopće znam dal neku aplikaciju treba potpisati ili ne? Evo recimo pokrenuo sam taj program na mobu i javlja mi no licence i mogućnost unlocka pomoću neke šifre. Jel moguće kako nabaviti tu šifru?
Zadnji uredio ivko750 : 14-05-2008 u 01:08
Dobio sam cer sa opda i ne mogu potpisati aplikaciju. Pratio tutorial i nista! Mislio sam da se radi samo o aplikaciji koju sam htio potpisati ali probao sam jos jednu i isto se događa!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
sa certifikatom si trebao dobiti i key fajl... s njim trebaš potpisivati...
Ja sam dobio certifikat sa iste stranice i najnormalnije sam potpisao aplikacije...
mogao si bar navesti:
1) na koji način si potpisivao aplikacije
2) koju grešku ti je izbacilo, tj zašto ti nije htjelo potpisati aplikaciju
da si to naveo, vjerojatno bi ti netko mogao bolje pomoći...
Potpisivao sam MXCroatia_3rd jer mi je je ne da instalirati na moju E51. Pogrijesio sam jer sam tek kasnije vidio da si u tutorialu naveo da ne treba sultan ako imam opda key i vrijedi 55555 kao serial. Potpisao sam psiloc font magnifier ali ovu ne mogu nikako! Imas li ti kakvu ideju za taj MXCroatia. Inace se radi o hrvatskom softu Gideon, mobiexplore. Na 6300 radi besprijekorno!
ako ti na 6300 radi bezprijekorno, onda bi trebao raditi i na E51, jer pretpostavljam da je to java aplikacija...
A nikad nisam čuo da se java aplikacija treba potpisati... probaj ju instalirati bez potpisivanja...
Evo da vidis o cemu pricam
http://www.mobiexplore.com/
Svaka platforma ima svoju verziju. Pokusao sam instalirati zs S60_3rd i nece!
Mislim da se nesto promijenilo sto se tice tog skidanja...vise se ne placa postovima...ja imam 28 postova i neda mi da skinem cer,sad traze neki OP i neki cudni znak kraj toga,ne 5 nego troje toga sto li je vec...ja imam samo jedan,e sad jel zna tko u cemu je igra?Kako skupiti ta 3?
Imas sve na forumu objasnjeno cak i gdje postove treba napisati, odnosno cak i gdje treba zalijepiti odredjene znakove. Meni nije htio od prve skinuti cer ali ja sam napravio gresku jer se nisam logirao na stranicu iako je Firefox zapamtio lozinku. Svakako to provjeri!
Nope,ne radi...jednostavno mi ne broji ta OP sranja,i dalje imam samo jedno,to mi treba a ne postovi,kazem,nes se ziher promijenilo....
Bookmarks