zdravo mala-plava.
evo ja bio na faksu, sad se istuširao hladnom vodom pa ću malo da učim![]()
SVAKA ČAST,DA BIH RIJEČ REKLA
Sad sam malo imala posla pa eto...........
Ja sam ti jadno djete na poslu.....radim....ali veselim se jer je sutra petak , uskoro vikend pa se tješim. Još kak su mi uveli europsko radno vrijeme od pola devet do 17h ajd petkom do 15h.Kad sam do 17h prođe mi dan prebrzo užas.![]()
zdravo mala-plava.
evo ja bio na faksu, sad se istuširao hladnom vodom pa ću malo da učim![]()
Україна
zašto jadno?
onak ti je kak si napraviš . . .
i ja radim od svoje 14, radio sam sve i svašta, i uživao sam u tome . . .
sad sam počeo raditi malo ozbiljnije, malo odgovornije, ali opet mi je super jer je ekipa ok i kužimo se . . .
a kaj, meni je od 20 do 05 . . .
uz to još uspješno završavam školu . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Najprije da zaželim dobrodošlicu maloj plavoj
A zatim da pozdravim sve vas ostale...danas mi se nekao neda pričati glupost
Pa idem rađe nešto jest i tak...
gogi, ti non stop zderes?!
mala - plava, hm, hm..
Osijek.. 22 god.. ljetujes u Vodicama.. pa nije valjda da imas i bracu koji se zove Ivan i ima 25 god?!??!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
nisam fulala, znam ja sta pitam i zasto pitam
but nvm, vec sam saznala da nije njegova seka. idi zvali jastuk tamo. 'noc![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Pozdrav ljudi... vidim bbbrljo dobio gore novi nadimak - brbljo (taj ti vise pase)![]()
o, kolega!
dugo vas ne vidjesmo ovdje!
Znam... ja sam 'silent watcher'![]()
dobar dan svima...
došao sa faxa... položio još jedan ispit... mislim da je to još jedna piva koju ću popiti na okupljanju forumaša (ako bude u blizini savskog) ...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
treba prvo forumase okupit' da bi se moglo pit'
e, i da
cestitam![]()
al da nije ovak, al da nije onak, al da su u sumi..
nista
cekat cemo opet 2. mjesec i ispitne rokove, jer ocito da ludnica istih uopce nije utjecala na broj prisutnih na okupljanju
s bicem vas na pivu gonit treba! pa to je prestrasno..
dobro jutro . . .
moje isprike teti luni, sad sam shvatio post . . .
bacam se dalje na pisanje mature . . .
@ Ico
čestitam . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Doso iz skole...imali tucu u razredu pa sam ih razdvajo i usput sebi raskrvario ruku jer sam zapeo od jednog od tih za sat
Eo razmisljam sad sta ce sutra bit u ovo vrijeme kad stara dode s roditeljskog...
aj zivili ode ja ucit![]()
matura pri kraju, moram ići jesti, gladan sam ko vuk . . .
see ya . . .![]()
vid ga sto se ku*ci okolo... e iks, iks...
a na okupljanje neb' dos'o, a?
nema veze.. taman fino, u 7 mj, kad ti diplomiras a ovi ostali poloze ispite, e onda cemo svi fino doc' k tebi u Pulu.. ima da nas napojis, nahranis, smjestis i animiras
![]()
animirat ću vas, da ne kažem šta...
Ico pobogu, al zadnja si godina ako me matematika i dalje voli.. To te pitamsad stisni da bi se na ljeto zaljevao alkoholom
edit: ako dopališ ovo ljeto čeka te piće.. Ti si ovako malo fensi tip, dopali na Manu Chaoa ili kako se već zove lik, ima koncert u Areni za par mjeseci![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
de, jesmo glupi..
trebamo sutit' i bodrit ga, da daje ispite....
ovako mu otkrivamo nase zle i pakosne planove o hedonizmu na njegov racun.. pa ce odugovlacit svjesno s diplomom...
ma neeeee, iks, mi se samo salimo... ne bi mi u Pulu, fuj fuj to, ma nismo mi takvi, pa daj....
faks je ipak najbitniji...
ico je fensi tip
da
ovaj
ROFL![]()
Bookmarks