Reprodukcija na zvucnik je zadovoljavajuca, nije toliko prodorna kao npr. kod nokije...cini mi se kako nokija ima nesto jaci bas dok su kod samsunga kristali izrazeniji...ali sve u svemu odlican je zvuk na zvucnik...Moze se i pojacati kroz jedan meni na mobitelu, samo koliko sam skuzio tako se moze i spalit zvucnik pa nisam pojacavao...Promijene se neke vrijednosti nekih brojeva na vece...A na slusalice je sasvim ok. Kao na prosjecnom mp3 playeru. Kartica sluzi i kao skladiste ali onda odes u mp3 plejer u mobitelu i na playlistu dodas pjesme s kartice ili memorije telefona. Standardno imas 4 plejliste s po 30 pjesama, ali postoje patchevi, tj. uzmes citav modani firmware s brdo patcheva i stavis ga na mob. Kod mene je XEGF2 verzija, mod by Seky (malo potrazi po forumu). Neke od prednosti su sto folder za glazbu na mobitelu se prosiri na 1 GB (fajl na kartici Music mobitel prepoznaje kao da je memorija telefona), takodjer slike se snimaju na karticu direkt (mana: sporo spremanje slika, ali sta se moze), plejlista se poveca s 30 na 56 pjesama po plejlisti...i jos puno svasta..ima nekih 70-80 patcheva. Daleko mi je bolje koristiti mob kao mp3 player...sve u jednom..

Odgovori uz citat

Bookmarks