koliko ja vidim po kodu, da to nema veze sa tvojim antivirusom, već da je to haknuta stranica![]()
jer i meni isto piše tako...a niti imam kakve blokirane stranice, niti kakve ne blokirane...tako da...
E ovako...do nekih par tjedana sam normalno otvarao sljedeću stranicu http://www.warez-bb.org/
E sada kada ju pokušavam otvoriti pojavi mi se sljedeće upozorenje od Eset Smart Security..
E sada sam dobio na drugom forumu informaciju da moram u postavkama namjestiti i u HTTP napisati tu stranicu...to sam i napravio i stranica se normalno otvorila...e sada ja moram svaki put to raditi,prilikom ulogiranja, pa prilikom searcha stranice ili svaki puta kada otvaram nešto novo...pa neću svaki put to tamo kopirati...
Dal postoji još kakva mogućnost? Kak to da je od jedanput ta stranica postala komplicirana tako?
koliko ja vidim po kodu, da to nema veze sa tvojim antivirusom, već da je to haknuta stranica![]()
jer i meni isto piše tako...a niti imam kakve blokirane stranice, niti kakve ne blokirane...tako da...
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Meni normalno otvara stranicu... Evo ti link za strani forum na kojem je problem (vjerojatno) rijesen (nisam citao do kraja).![]()
nemreš vjerovati, radi, samo odi pod postavke i pod excluded adress upiši web adresu i radi....
vjerovatno da nod može nešto takvo stopirati...
Hvala...pogledat ću
Pa tako sam i radio...ali meni sada kada sam ušao na stranicu...kada kliknem recimo na Apzz...znači da otvorim to opet mi se izbaci taj prozor i onda taj link prepišem tamo...pa opet otvorim temu neku pa opet linka i tako morma dok ne dođem do željene destinacije...zna biti zamorno![]()
iskljuci na Esetu antivirus/antispyware i bez problema je otvara.
Zbog takvog u biti bezobraznog ponašanja ESETsecurity-a (tko su oni da meni određuju koju ću ja stranicu posjetiti, a koju ne) niti jedan njihov proizvod neće više biti instaliran na mom kompu. Zar nisu mogli, kao AVG npr. samo izbaciti upozorenje i meni prepustiti odluku želim li otvoriti strancu ili ne? Mrzim kad netko odlučuje umjesto mene.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
totalno nevjerovatno, nemogu vjerovati da bi mogli to ograničiti...
ja imam licencu za nod što je najbolje od svega, i onak, iziđe nova inačica, reko, super ludnica....i evo sad, vratim se ja na staru definitivno
Pa nije to opet tako veliki nedostatak....problem je samo u toj stranici...tako je barem u mojem slučaju bilo...
To se lako rijesi:
Otvori Nod32 pa odi na Setup - Advanced Setup i na slici ti je objašnjeno ostalo:
![]()
Isprobao ovo i sada mi opće ništa ne otvara...bijela prazna stranica...
tako da je i dalje najbolja varijanta isključiti web access protection i normalno otvara....![]()
Ja sam u excluded addresses upisao *http://www.warez-bb.org/* (tako da mogu i ostale linkove sa stranice). I normalno mi otvara.
Ne znam baš da je pametno isključivat onu zaštitu.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
E jbg care sorry krivo sam ti reko
odeš na excluded addresses i tamo dodaš *warez-bb.org*
sry...Pozz
E to je već druga priča...
Probao i sada RADI kako i treba![]()
Hvala na pomoći...![]()
Bookmarks