amajketi, brljo, parfem?!
pa to ni ja ne nosam sa sobom, a imam torbicu koja ekšli nije torbica vec torbetina i ovece dijete bi u nju stalo. uz sve moje stvari, of kors![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
ma tko je vidio nosat kondome okolo. pih! zar u ovoj drzavi cija vlada potice natalitet!? e moj brljo, da te sanader cuje..
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Brljo ne voli drkat u prazno pa stavi kondom za dozivljaj![]()
e zna ko di se mogu narucit ćevosi al da nemoram ko u rubelju narucit za vise od 50kn, tj da ima free dostava...?
i da jel zna ko kakvu stranicu da mi ocjeni komp ko sto vista radi?
Ne .
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
evo me samo nakratko . . .
idem rješavati dizajn, onda u školu, iz škole na tekmu, a navečer na posao . . .
it`s going to be a long day . . .
pozz![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Eo slušam balaševića baš mi pašu njegove pjesme danas..
bok... čevapi...sad sam gladan...
bok ^^
uglavnom otiso sam na klopa.hr i sve cevaparnice xD su u savskoj i okolica tak da ne dostavljaju kod mene...briem da jedini rubelj dostavlja u novi zg a oni su gamad...
tak da sam narucio iz glorije pizzu, skupa je al dobra...ona iz kuma mi se zgadila vise...
Vi i vaše jelo....moram sad ići jest....
![]()
Pa zar ti ne dolaze u sanducic oni razni spam letci od raznih pizzerija, pecenjarnica, cevaparnica i slicnih?
Meni dolaze, bez toga ne bih ni ja znao odakle da narucujem.
A ti koji ti ostavljaju to u sanducicu su najcesce iz kvarta ili dosta blizu, ili imaju dostavu do tebe (inace ne bi bilo smisla da ti ostavljaju letak).
Hm, da, jelo... Idem ja na rucak.![]()
Sretno na kemiji.![]()
Ja bi danas trebao pisati grčku umjetnost iz hrvatskog, ali me nema zadnjih 4 sata nastave jer idem na nastup u Sv. Ivan Zelinu s HKUD-om Petar Zrinski. Kak je život lijep...odnosno nije...
Imam dvije dvojke i jedinicu iz latinskog, a u petak roditeljski...
![]()
aj budes ispravio
idem, pozz
Balkanac ne želi ići na popravni u 4. srednje. Mora ispraviti još samo 5 predmeta![]()
Bookmarks