a moze li se radit update preko seusa?
Evo da se javim... Popravio sam mob,odnio sam ga na servis gdje mi je (napokon) stavljen novi softver (R1EA031)...
Prvo što me iznenadilo čim sam da upalio je brzina paljenja moba... Sada se upali već nakon par sekundi,dok mu je prije trebalo barem pola minute
Nadalje,brzina moba je nešto povećana... Ipak,ne sviđa mi se što su u nekim menijima izbacili onaj efekt padajućeg menija,recimo u datotekama... To mi se baš sviđalo kod SE-a,a sad su to izbacili
Media centar je nešto ubrzan,i počinje sa fotkama (što i priliči cybershot mobitelu)... Sviđa mi se što su uveli lijepe efekte prijelaza među slikama
Ipak,mob je i dalje usporen kada se pusti neka pjesma i kada se proba raditi nešto drugo,primjerice pisat poruku... To mi je čudno jer recimo kada se sluša radio nema skoro nikakvog usporavanja,ali kada se pusti neka pjesma onda se puno uspori...Ali dobro,valjda će to još poboljšati u nekom od sljedećih firmwarea...
Sljedeća stvar koja je drastično poboljšana je java... Igrice sada idu puno bolje... To mi je dosad bila možda i najveća zamjerka jer je bilo smješno kako ne može vrtit neke igrice ni blizu kao K800,ali sad je to ispravljeno...
Eto,ukratko to je to,dosta stvari su popravili,ali imaju još mnogo stvari na kojim trebaju poradit programeri SE-a![]()
a moze li se radit update preko seusa?
###1410989180026
Ne vidim razloga zakaj se nebi moglo...
ma citaj malo tamo nazad govore mnogi da im nakon toga ne radi vise mob kako bi trebao radit!
###1410989180026
Da,nekima je SEUS navodno zeznuo mob
Ja sam probao stavit novi soft preko SEUS-a,ali nisam mogao budući da mi je cijelo vrijeme govorio da imam najnoviji soft... Znači update preko SEUS-a na vlastitu odgovornost,a u najgorem slučaju morat ćete nosit mob na servis da vam od tamo stave novi soft...
dečki, pitanje jedno glupo: da li na mobu (plavom) treba svijetliti ona linija po sredini moba ikada ili je to samo estetika?
Vec je netko to pitao. To je samo estetika.
nisam vidio. tnx.
Pozz...
zanima me dali netko ima isti problem kao ja, najme ona bocna tipka za glasnocu + i - nakon nekog vremena mi nece funkcionirat, stiscem i nis se ne dogada bez obzira dal slusam muziku ili sam u pozivu... i kad zgasim mob i ponovo ga upalim radi, onda opet prestane radit nekon nekog vremena...
molim savjet... hvala!
evo jucer sam riskiro i metnuo novi soft. prek SEUS-a R1EA037, za sad sve ok radi... a prije sam imo kolko se sjecam neki C, R1CA037 tak nes..
ubrzo mi se mob malo, dobio drugaciji pregled slika itd...sve ok!
e da, jos nes...jel vama radi usb cable... kad ga prikopcam na njegov original pocne mi blinkat ekran i ne pokazuje se izbornik spajanja... sad ga spajam prek cable-a od w810i i s njim radi sve ok...
Zadnji uredio ravilov : 04-05-2008 u 19:33 Razlog: koristi gumb EDIT!
Ljudi moji, meni je opet krepao...
Ovaj put se upali tipkovnica i zavibrira pa se ugasi i tako svakih 1min...
Prije nego sto je otisao pricao sam na njega, nekih 30s i odbah nakon sto sam poklopio ekran je ostao svjetliti u nekakvoj sivkastoj-crnoj boji i tipkovnica ...
Cini mi se da cu ga se rjesit sad kad ga opet popravim...![]()
uf... samo cujem najgore o ovome telefonu... ja nemam za sad nikakvih problema... jest da i nisam vrsio update softa preko seusa!!!
###1410989180026
Nakon sto su mi ga prvi puta napravili, nisam nista cackao niti sam pravio update preko SEUS bas zbog tog da me se nebi nista lose i ne zeljeno dogodilo!
Nista mu nisam radio za sta nije napravljen, pricao sam, slao mms poruke i koju sms, slikao i snimio koji video i to je to...
Ako mi ne moze radit to sve za sta je napravljen, onda sam uzalud dao tolike novce za mobitel koji nemoze radit duze od jednog mjeseca!!!
I meni se cini da je ovo najgori SE ikada...!![]()
Definitivno ga necu zadrzat, vracam se na k810 ili na N73...
SE je izbacio k850 na trziste i vecina ima ogromne primjedbe i cak su neki nazvali ovaj SE najgori ikad...kakva je situacija sa n82 i n95 8gb..ima primjedbi i pogresaka ali ne u ovoj mjeri kao SE...doro to je debeli off topic...
Neki dan sam malo koristio k850 i bome se treba naviknuti na telefon...nije mi bas bilo lagano kretati se po meniu...kamera me uopce nije impresionirala...
svaki ima svoje prednosti.slozio bih se da je s Nokijom lakse prčkati po softveru nego kod SE.ja sam umalo sjebo K800 kad sam ga flesirao(vjerojatno vlastitim neznanjem).
ali kad bi se morao odluciti sta je bolje;Nokia ili SE,to bi stvarno bilo tesko.![]()
jedva cekam na produzenje ugovora u Tele2 pa da si kupim K850 i konacno se uvjerim ko ima bolji fotoaparat;K850 ili N82!!
Ljudi, čini mi se da mu je cijena napokon zadovoljavajuća, u HGspotu ga od jučer/danas prodaju po 2.899,00 kn. Prije je bio nešto manje od 4.000,00.Mislim da je to trenutno najjeftinija varijanta.
Zadnji uredio Futurama : 07-05-2008 u 20:16
Hm da, ali pogledaj gornje komentare.
Meni je nekad telefon bio prilicno zanimljiv, ali nakon sto sam vidio to gore, vise bas i nije.![]()
Evo ja dobio mob.
I naravno, nemoze to proci glatko nego uvijek problemi.
Prvi dan nakon kupnje moba kamera ne valja, to jest uđem u kameru i sve lijepo ali pokreti kamere su skroz spori i mutni, ja usporedim sa k770 i bude cistija slika.
Napominjem: To je samo kod slikavanja a kod snimanja videa je savrseno dobra kamera.
Pomoc.
Ako to ne uspijem napraviti, snimit cu pa cu stavit na jubito.
Alkohol je čovjekov neprijatelj,a samo kukavice se boje neprijatelja!!! =]
Mozda ti je u nocnom nacinu, ili je ukljucena stabilizacija slike?
Bookmarks