aha, fora je i ova...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ove su mi smješne kod muških, gro mojih frendova ima te torbice i s time van ovo ono...ima takvih pradinih , isto nisu loše..
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja sam svom muskom kupila za rodjendan crnu lakosticu al ne ovakvu kakvu brljo ima, nego bas onu pederusu
djubre malo, jos je ni jednom nije nosiokaze, ceka ljeto kad ce furat hlace bez djepova..
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
pa ovo ide prek ramena, opet su ti ruke slobodne![]()
Zadnji uredio bbbrljo : 06-05-2008 u 22:30
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
lol, Ico
jeste, dabome
takvu![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Kad meni nitko neće kupiti ja se povlačim i odlazim...
Nije uhvatila me takva glad da ću početi grijati miša sa upaljačem dok ne dobije hrustavu plastiku i onda ću ga zmazati...![]()
![]()
jedem kifle... i trazim si nove cvike
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks