Imam i ja taj mob, par mjeseci.
Kvaliteta kucista je i vise nego ok, jednom mi je pao iz ruke, ali bez ikakvih posljedica, niti se vidi ogrebotina niti je raskliman.
Mene najvise zivcira softver tj. mobitel je sav cudan. Imenik ima samo ime, a nema prezime. Nevjerojatno, kao nokia 3210.
Drugo, nema tema. Mozda se to nekome cini kao sitnica, ali mene zivcira. Uvijek sam mrzio crne teme jer mi smeta kad citam slova - naucen sam na bijela podloga - crna slova. A jedina alternativa je bijela tema, koja otezava citanje poruke jer su slova hm... tamno bijelatako da prakticki nemam izbora.
Cudan je i softver za komp, pol tog ne radi pa sam imenik ukucavao rucno.
I hocu stavit tetris na mob, ali nemoguce je staviti nista vece od 200 kb, makar ima puno slobodne memorije.. Tako da u obzir dolazi samo najprimitivnija verzija te igre.
To su lose strane sve ostalo je ok. U razgovoru je odlican, cuje se i u najekstremnijim uvjetima (al opet softverska mana - nema handsfree(da, telefon je proizveden u 21. stoljecu)). Slusalice su prva liga, ma opcenito telefon je OK i na prvi pogled se primjecuje kvaliteta, cak su i samoj kutiji posvetili puno paznje.
Ali, los softver baca mrlju na odlican hardver
Ako netko razmislja o kupnji tog telefona, ja mu ga svakako preporucam - u slucaju da je haker. Mozda uspije ispraviti softverske mane i tako dobiti odlican telefon po niskoj cijeni.

. Mobitel na prvi pogled djeluje eleganto i čak pomalo i šminkerski.
Odgovori uz citat
tako da prakticki nemam izbora.
, pa sad igram na sigurno.

Bookmarks