Trebala bi mi mala pomoć ako mi netko može signati smartmovie za P1 bio bih vrlo zahvalan ja pokušavam ali mi stalno javlja neku grešku moj
IMEI : 357033011294675.
Da... tu je problem... RatateMe za S60 se nazalost nemoze signati bez Publisher ID-a, bar koliko sam procitao na netu... Pokusao sam signati vise verzija, ali nista.
Ovo je inace UIQ podforum, pa sam ti zato signao UIQ3 verziju RotateMe. On se moze signati bez problema...
Zao mi je sto ti nemogu pomoci...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Trebala bi mi mala pomoć ako mi netko može signati smartmovie za P1 bio bih vrlo zahvalan ja pokušavam ali mi stalno javlja neku grešku moj
IMEI : 357033011294675.
sto radim pogresno?
kad uradim sve gore navedeno javlja mi:
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0x2000c73c )
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Ovo vrijedi za sve aplikacije (legalne i nelegalne)
Kako dobiti DevCert sa OPDA foruma
PS: mozete poslati vise molbi, ali ne u jednom postu.
- Odite na http://www.opda.com.cn/viewthread.php?tid=26592
- Stisnite "Register"
- Ispunite sva polja
- Odite ovdje: http://www.opda.com.cn/viewthread.php?tid=26592 , nadjite zadnji post i postajte poruku. Napisite svoj model mobitela, IMEI i datum kada ste postali zahtjev.
- Pogledajte broj svog posta i zapamtite ga.
Nakon nekoliko dana:
- Morate postati bar 5 poruka OPDA forumu kako bi mogli skinuti certifikat
Pogledajte prvi post na ovoj stranici u temi http://www.opda.com.cn/viewthread.php?tid=26592 i nadjite u kojem rasponu se nalazi vas post (onaj broj gore)
- Odite doilje i pritisnite na WinRAR ikonu. Mozete skinuti samo ako imate bar 5 postova na OPDA forumu
To je sve!
Izvor:
Certifikat mozete zatraziti i ovdje: http://www.opda.com.cn/viewthread.ph...extra=page%3D1 , a kasnije trazite da li je vas IMEI na popisu u jednoj od tema ovdje: http://www.opda.com.cn/forumdisplay.php?fid=134&page=1 (te su teme oznacene crtvenom bojom i pisu vam koje su stranice potpisane - Primjer:Code:http://www.symbian-freak.com/forum/viewtopic.php?p=203125&s=Igloo#203125
New !! English User Certificate 2008/4/12 (50-70 PAGE))
Uglavnom dobijete 3 filea:
ÍĄ_ÚTÁ+¸.txt - na kineskom (readme)
OPDA-200*-**-**_2.CER - certifikat
OPDA-200*-**-**_2.KEY - Key file za signing
Password je 000000 ili 0123456, ali mislim da se moze upisati sto god hocete (meni sa 000000 radi bez problema)
Za signing ce vam trebati jos i ovo:
- Signing tools (800 KB)
Koristenje:
- Otvorite SISSigner.exe (download gore ili na 1. postu), pronađite svoj key koji ste skinuli sa OPDA -> OPDA-200*-**-**_2.KEY
- Pronađite certifikat -> OPDA-200*-**-**_2.CER
- Upišite šifru npr. 000000
- Izaberite aplikaciju koju trebate signati
- Pritisnite „Sign“
- Pritisnite bilo koju tipku i zatvorite SISSigner
I da sto je najbolje, taj certifikat mozete koristiti za sve aplikacije i to u nedogled (nikad vam nece trebati Symbian signed)
Zadnji uredio n00b : 01-10-2008 u 21:21 Razlog: OPDA presao sa net.cn na com.cn
Philip B. Crosby
E, da... ja nisam iz prve dobio certifikat. Ako ga ne dobijete, nemojte razbijati glavu, posaljite molbu ponovno i dobit cete ga...
I da nagalsim OVO RADI... Nisam htio postati prije nego sam provjerim da li radi. Ako ce ko imati problema sa citanjem kineskog za to je tu: Google Translate ili Babel Fish Translation
Philip B. Crosby
Evo jos malo programa za potpisivanje:
LINK - 2,32 MBCode:DreamLife v1.00 FastCall v0.01 iPhoneLock 0.41 iPhoneLock 0.42 WebGate Easy Search v1.0
I jedna igra. Odvojio sa je zato sto je relativno velika, pa da nemoraju skidati oni koje ne zanima.
Screenshot:
youtube
LINK - 24,636 MBCode:Lament Island
Zadnji uredio n00b : 29-08-2009 u 10:12 Razlog: Update linka
Philip B. Crosby
bok, imam pitanje, signao sam rotate me za p1 i sve je ok pokrenem program ali je samo njegova pozadina ne mogu nikako izbornikk postaviti vodoravno, ak može tko pomoći? hvala
To ti nema veze sa signanjem...
RotateMe UIQ je u prvoj beta verziji (0.01 beta) i nema neke prevelike mogucnosti... Na P990 imas gore strelicu, a na P1 bi trebalo biti dole gumbic "More" i tamo postavis na landscape. Cim izadjes u izbornik ti se vrati u portrait...
Iskreno ja nikad nisam uspio osposobiti, samo u Operi koja sama po sebi to vec ima.
Philip B. Crosby
Hvala ti, već sam mislio da je nekaj drugo, ako imaš koji korisni program (slovoed , itd ak mi možeš poslati na mail tomileko@gmail.com ili dat neki link, thnx!
Za n00b
Da li radi WebGate.Advanced.Call.Manager na P1I ako uradim sve sto si naveo u predhodnim postovima?..
U biti on bi trebao raditi i bez toga, ali samo trial (mozes isprobati, mislim da traje 5 dana)... Ovo drugo ti je crack koji moras signati kojeg poslje aplikacije instaliras (to vrjedi i za WebGate Advanced Device Locks)...
Nabavi si certifikat i potpisi aplikaciju pomocu njega, za dodatne informacije pogledaj post #30 ove teme...
Philip B. Crosby
Jesi skinuo ovaj paket unsigned aplikacija u postu #5 koji sam ja postao? Unutra ti je "acm.crack.unsigned.sis", to ti je crack i njega onda signas i instaliras... Ili potrazi ako oces samo crack imas ga na DotSIS-u, IPmart forumu...
Philip B. Crosby
Hvala ti skinuo sam iz #5 i frecera
neće mi prođe signanje,
https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do
kad je krenem signati, javi ovu grešku:
FAILURE: Submitted .sis file uses a UID that is not allocated to the account holder matching this email address (0xf0001098 )
wtf?
Prvo, premjesio sam ti post ovdje u najboljoj namjeri da ti nemoram brisati post zato sto nema veze sa "trazenjem" aplikacija.
Dakle ovako, procitaj si ovdje u ovoj temi ti sve pise... Vrlo vjerojatno pokusavas signati neku aplikaciju koja nije legalna, pa ti Symbiansigned odbija... Moras traziti certifikat na OPDA forumu i onda si miran jedno duze vrijeme. Pogledaj si post broj 30 za vise informacija.
Pozdrav i uzivaj...![]()
Philip B. Crosby
Imam problem sa signanjem. Dobio sam onaj certifikat i key, IMEI mi je na onoj listi, ali kad hoću signati neku aplikaciju izbaci mi ovo:
http://img166.imageshack.us/img166/8...zdarijajq8.jpg
U čemu je problem? Pozdrav momci!![]()
Sad stvarno nemam vremena, ali ako ti se ne zuri... Spakiraj certifikat i aplikaciju i stavi na rapidshare, pa mi posalji link na PM. Pogledat cu u cemo je problem.
Certifikat bi ti trebao raditi, a i da nije za tvoj mobitel potpisalo bi bez problema. Jedino nebi htio instalirati na mobitel...
----EDIT----
Rjeseno preko PM...
Problem je bio u tome sto "signsis.exe" mora biti u istom direktoriju kao i aplikacija koju potpisujete.
Princip rada "SISSigner.exe" programa je da napravi *.bat file sa naredbom za "signsis.exe", a ocekuje ga u direktoriju u kojem je aplikacija.
Zadnji uredio n00b : 15-07-2008 u 21:36
Philip B. Crosby
kako da registrujem DivX player v0.90.?Danas sam dobio informacijulayer expired!
Pomakni datum na neki datum dok je jos potpis vrijedio...
To ti pise kad instaliras neku aplikaciju, cim pokrenes instalaciju pojavi ti se na ekranu Install i Details. Stisnes na Details i dobijes sljedece:
Postavi datum na neki izmedju ta dva datuma i radit ce ti bez problema... Nakon insalacije mozes vratiti na danasnji datum......
Effective from:
-> 1. datum <-
Expires on:
-> 2. datum <-
...
Philip B. Crosby
divx player mi je radio do danas bez problema,i odjednom mi je izbacio Player expired!Ja samo vratim datum na 2007 i on proradi.Medjutim cim vratim na 2008 on opet izbacuje istu informaciju
Onda to nema nikakve veze sa potpisivanjem...
Skini novu verziju 0.91...
Link
Philip B. Crosby
upravo sam instalirao novu verziju,i opet ne radi kada je datum 2008(a na "07 radi)
Bookmarks