probaj flashat ovaj MP -HeartlessMOD@V3X V2- koji,kolko me sijećanje služi,će podržavat 2gb karticu....
Boot 0.6.81/0.6.8.2
Boot 0.6.7.1
WTF???na gsmareni pise da v3x prima 2gb kartice, a sad je opalim u mob i pise mi da imam 1gb karticu.je se moze to kako rijesiti?
ugl jeli postoji neki patch ili neka verzija softwarea koja to podrzava jer ovako mi je malo glupo imati karticu od 2gb, a koristiti samo 1 gb...na nokiji 6230 sam uspio natjeratti ju da radi sa 2gb mini sd iako koristi samo 512MMC
probaj flashat ovaj MP -HeartlessMOD@V3X V2- koji,kolko me sijećanje služi,će podržavat 2gb karticu....
Boot 0.6.81/0.6.8.2
Boot 0.6.7.1
bilo koji novi stock moto flash podržava.
@drug, moraš čovjeku navesti da prije toga skine RSA zaštitu.
da,moja isprika,zaboravih napomenut da je potrebno skinut RSA,kako kaže kolega GoGs
Evo i upustava za to od strane velikih majstora u moddanju http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=54666
znaci maknuti rsa pa staviti onaj MP...ok...napravit cu tako
stavio sve trenutno moguce MP-ove i nula bodova...do 2 gb idalje mi fali 1 gb...trenutno koristim HEARTLESSMOD@V3X V3...predobar...pogotovo font...morate probati
a evo kako ce 2 gb raditi na v3x :
Uzmete karticu, stavite ju u motorolu (ne card reader ili neku drugu debilanu)koja podrzava 2 gb, formatirate ju u tom telefonu, napunite podacima preko card readera ili te motorole, stavite nazad u v3x i PREKO JAVA APLIKACIJA kao npr xploreme pristupate tom sadrzaju na kartici...to je neki paradox ali radi...ugl java aplikacije skuze da je rijec o 2gb kartici, ali mob je i dalje glup...
e da i napomena...cim pristupite kartici preko ugradjenog preglednika slika ili slicno odmah vam se kartica vrati u prvobitno stanje...eto to bi trebalo biti rjecenja...nisam provao jer mi fali druga motorola(kojapodrzava 2gb)
e da i napomena...cim pristupite kartici preko ugradjenog preglednika slika ili slicno odmah vam se kartica vrati u prvobitno stanje...eto to bi trebalo biti rjecenja...nisam provao jer mi fali druga motorola(kojapodrzava 2gb)
sta ti ovo znaci?
ako sam dobro skontao.... mislim da imam jedan problem koji si ti spomenio.
imam v3x,i pokusavam obrisati pojedinacno,kompletno pa i formatirati karticu (512MB) ali nikako ne ide...
tj odradi ona to,ali izvadim karticu,vratim ju nazad,a na njoj sve kao da nisam nista ni radio.
probam kablom povezati na komp,nece da formatira...
jel ima netko rijesenje?
kontam da je do kartice....ali mozda je neka motorolina fora?
ok,tnx....da ne ispadne da sam bas lijen,ija sam malo potrazio,koliko mi to moj strcni engleski dopusta,ali nisam naisao na rijesenje iako se problem spominje po forumima. sa razlicitim karticama,tj kartcama raznih velicina.
ako nesto pronadjes,bio bih jako zahvalan![]()
Bookmarks