gogi aj poz...nakon jos jednog uspjesnog dana na kladi...meni je u necem drugom bio uspjesan![]()
gogi aj poz...nakon jos jednog uspjesnog dana na kladi...meni je u necem drugom bio uspjesan![]()
ah..
produzeni vikend je gotov..
must work..
a spava mi se
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
dobar jutar svima...
Ja se danas malo ranije dignuo...
Vidim, ovdje sve po starom..![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
dobro jutro . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Jutro,nadam se da ste se svi odmorili, idemo u radne pobjede... inače,pišem poruku s moba,i ide.
Jutro svima....jedva sam se probudio....![]()
pozdrav (ne)radni narode...![]()
došo iz grada... bio na kavi..
sad malo ubijam vrijeme, pa na fax...![]()
gledam prijatelje...
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
najzgodnije
skoro ko ja![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Haj! Gladan surfam netom... Sad ce Nutella fasovat. Sutra nazad na poso...![]()
druga petica u indexu... (mislim, druga koja se računa u prosijek)
Inače, kako ste?
Strgano. Sad tek osjecam posljedice Sljemena.
A jos uvijek sam na poslu...![]()
došo iz škole, 3 cuke elekrotehnike, kako je to dosadno stari moj O.O
Eo dosao iz skole..bio zanimljiv dan...svi se pripremali za šoru danas jer su neki likovi zakuvali za prvi maj i naravno nista od toga...usput ja i frend naletili na 2 frendice i jedna od tih je upravo polozila pa smo se isli vozat i na cevape usput osli...
OT:eo spremam se sad pa cu s curom valjda vanka ic..
gledam farmu, bila na vožnjiii i tak![]()
došo s joba. pokrenuli sve živo i mrtvo kaj se da pokrenuti.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
upravo smazao burek i jogurt, gledam kaj ima novog . . .
i opet sam gladan . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Onda nešto ne valja samnom, nakon 2 dana pedaliranja i skoro 40km ne osjećam niš loše... Zapravo se osjećam jako dobroIzvorno postao ravilov
E jesam rekao da sezona kupanja može i službeno početi?Moram vam malo vaditi mast, doduše neki dan sam probio led (doslovno)
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks