Dobio motorolu z8 .. . . .
Pa par pitanja ....
1.dal neko ima il jel se moze taj soft promjeniti...) gore je soft od njemackog vodafona)
2.Ako se da s kojim programima?
3.Gdje mogu skinut hrvatski lp za mob?
I PROBLEM:::
Kada hocu snimati video.. mobitel ga uredno snimi al kod reprodukcije se cuje krestavi zvuk makar se u pozadini cuje i onaj snimljeni (taj zvuk je kao kad na telki nema programa![]()
Pa ako znate soluciju*?? THNX
Ako vec slicna tema postoji SORRY.
Zadnji uredio OBA : 24-04-2008 u 22:33
LP-a još službeno nema vani. možda na supportovima, ali čisto sumnjam. ali uskoro će.
Zadnji uredio Inovator : 25-04-2008 u 02:15 Razlog: ajde vise-> KORISTI EDIT
Hvala Stavio Ferarri soft...ALI!!!!
Kod Video snimannja opet onaj piskutavi zvuk!!!!!!
Mislio sam da ce se to rijesiti sa flashanjem ali ŠTANGA !
Jel netko zna na to rijesenje? ili barem nesto ?![]()
u opcijama nema nista sta bi moglo ukazivati na nekakvu gresku.... mikrofonijju....ako pomazemogu uploadatineki clip pa da vidis o cemu pricam ?
možeš, uploadaj. ajde, pa ćemo vidjeti o čemu se radi.
http://rapidshare.com/files/11088010...00002.3gp.html
u pozadini se cuje zvuk tj ono kaj bi se trbalo najbolje cut????
par pitanja... vidim da si promjenio flash. jel si napravio backup? jel si imao garanciju? jel, koliko vidim, imaš hardverski problem koji iziskuje servis.
Napravio Backup imam Njemacku garanciju 2 godine( Jer mobitel dobio iz njemacke) al sad mob slat gore na servis...jednostavno mi se neda a domaci popravak jel dolazi u obzir? (Ono cekic i auto tezi od 1T sa 17" gumama ...Cijena popravka ovakvog tipa cca?
...odnesi u ram3...mislim da ti garancija vrijedi kod nas...ak ne oni bi ga trebali slat...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
može probat, međunarodna garancija se odnosi na zemlje EU, no možda bi i ovi iz RAM3 bili tako ljubazni..
A probat cu....A hvala na pomoci je rme ovo j????? pistanje fakat zivcira***??? Hvala jos jednom
![]()
ove motorole su fakat fascinantne evo prije par minuta mi sklizne iz ruke na stol sa nekih 15cm visine... i kaj je najbitnije sad pisti samo 14 sec i onda sve super...e sad pitanje jel bi skroz proradio da ga bacim sa cca 30cm visine?
evo primjera:: http://rapidshare.com/files/11157094...00007.3gp.html
mozda se mikrofon samo odlemio...ako nakon pada bolje dela onda su kontakti osli u kur*** odnesi ga kod bilokojeg servisera s malo vise znanja i on bu ti to rjesil za 100kn...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Nisam stigo jos.. probat cu sutra ili u srijedu pa javim jel priznaju garanciju pa javim....Evo sad u subotu bio na jednom rodjendanu i snimo dosta clipova i recimo od 15 clipova na jednom je cca 15 sec onaj zvuk... Odnjet cu u ram 3 ...ako vrijedi garancija radje ne placam servis...
Bookmarks