Zaista mobitel je čisti promašaj,pjesmu kada slušaš prekine ti,prije bi bilo di koja pjesma,zamrzava ekran pa moraš gasit i upalit mobitel,spori softver iako imam 51 verziju softver je sve sporiji,jede memoriju pa moraš formatirat karticu ako nemaš čitač karticu,puniš mobitel pa neće da ti puni pa moraš zgasit i upalit.I sada još iz čista mira mi otišao mms neće da ga šalje-slanje neuspješno-pokušajte ponovo.Nwe znam je li kriv tele 2 ili siemens za to.Ali siemens je njemačka sramota
Gle, siemens je prestao davati podršku za mobove, tak da nema više i novijeg softvera nit ispravljanja bugova. Softver kakav je - takav je. Ovdje se mogu riješiti određeni problemi, no za sam firmware: pomirite se s tim.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
O bože, BenqSiemens je ugašen prije cca godinu i pol. Uostalom i sam je uređaj star preko dvije godine, pa kako uopće očekivati updateove za toliko star uređaj?
Ajdmo mi od početka. Imam C81 od kad je izašao i stavio sam v. 51 na njega čim se pojavila. Unutra je kartica od 1GB i nikad nisam imao probleme koji se inače spominju. Da ne bi ispalo da sam jednostavno imao ludu sreću zanima me od kuda si skinuo v.51 i tko je radio update. Ti sam ili netko drugi? Koliko je meni rečeno od ljudi koji popravljaju mobitele, greške na njemu su isključivo softverske prirode. I to bi se moralo dati srediti. I još nešto, zanima me da li su ti koji stvaraju probleme zaključani ili nisu?
i btw. Siemens je bio njemački, al gazde BenQ-Siemensa su Korejci.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mobitel je kodiran.Verziju 51 su mi stavili u BS servisu,pošto su bili takvi bugovi da bi prekinulo snimanje videa nakon 45 sekunda.Pojavila bi se tada greška i ništa do tad ne bi snimalo preko 45 sekundi.Nekad i nakon 35 sekundi.Imao sam dosta memorije tad,pisalo bi 16.30 snimanje,a prekinulo bi nakon 45 sekundi.Na mobitelu piše made in germany,a na bateriji china
Zadnji uredio morski covik : 05-05-2008 u 23:40
Ako sad napravimo usporedbu tvog i mog C81 onda možemo zaključiti slijedeće:
1. na oba je naknadno ubacivana v.51, razika je u tome da je tebi to napravljeno u službenom servisu, a ja sam svoju skinuo sa www.siemensmania.cz . Za pretpostaviti je sa su u servisu koristili winswup verziju, dok sam se ja morao zadovoljiti službenom nadogradnjom jer sa DCA-140 druga nije moguća.
2. tvoj je još uvijek zaključan dok sam ja svoj otključao isti dan kad sam ga kupio
3. ti imaš hrpu problema, ja nemam niti jedan, da li to ima neke veze s 1. i 2. nemam pojma, ali isto tako mi ništa drugo pametno ne pada napamet.
Na tvom mjestu, prvo bi otključao taj mob, ako je moguće nabavio bi DCA-100 kabel i skinuo bi sa siemensmanie v.43 (jedini winswup) pregazio bi postojeći firmware i nakon toga ga opet ponovo updateo na v.51 ali ovog puta skinutog sa siemensmanie.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja se isto slažem sa Sljakom,,sve sam napravio kao i on, samo nakon godine dana korištenja.Ja sam davno pitao za riješenje problema koji imam s njim, nitko nije znao odgovor,ali se taj problem ne događa tako često.Recimo moj brat ima isto takav mob i ubija ga software,toliko je spor da je to nevjerojatno. Mobitel imam već preko godinu i pol,i jedino kaj mi je riknulo je izlaz za slušalice.To ću sad na plaći ići srediti. S mobom sam napravio preko 120 sati razgovora, bez i jednog problema, tako da to čini mi se ovisi o seriji mobitela, ali svi kad im velim da imam BS-a se smiju i vele da je to šrot, a onda sam se ja njima smijao kad su im počeli rikavati samsungi kao D900, SE k750,w800 i njima slični mobiteli koji kao nekaj vrijede i koji su koštali pun kufer love, dok sam ja svoj dobio za kunu i još k tomu imam t-Comovu karticu unutra. Mislim da je mišljenje o mobitelu individualno,jer ovisi ko ga za kaj koristi i kaj očekuje od njega.
Per@
Kad već komentiramomoj C81 uz pomoć Java aplikacija može raditi sa slijedećim tipovima datoteka: doc, xls, pdf, zip, rar uz one koje i standardno može čitati. Imam pristup netu preko Opere mini, koristim Gmail, hrpu riječnika (uglavnom kombinacija eng-neki drugi jezik, na sreću ima i hrvatski) i još niz aplikacija. Uglavnom bez obzira na njegovu "nekvalitetu" i "kvarljivost" nemam ga namjeru uskoro izbaciti iz upotrebe.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako neko može reći nekaj o siemensima, ondaa je to Sljaka jer on je fan siemensa kao što možete viditi, sve piše pod telefon. A ja ću se složiti da sve ovisi o seriji mobitela i tomu slično, i da, odnesti mobitel u servis i nije uvijek najbolje riješenje,jer sam radio u jednom i svašta sam vidio.
Per@
Bookmarks