Defragmentiraj.
Instaliraj Partition Magic.
Napravi resize C particije i na slobodnom prostoru napravi novu.
Dali mi moze netko kratko u par rijeci opisat kako podjelit particiju di su windows vista instalirani a da ne izgubim podatke?! Hvala
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Defragmentiraj.
Instaliraj Partition Magic.
Napravi resize C particije i na slobodnom prostoru napravi novu.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
HVALA!
Probat ću sad...kad smo već kod viste, imam problem sa mrežom, wlanom, workgroup mi je isti na računalu koji mi je prek lana spojen na router i workgrup mi je isti na laptopu, al na laptopu imam vistu instaliranu i ne vide mi se uopce racunala, a dok na drugom laptopu imam xp sve isto vide se racunala preko wlana...u cemu je caka?!
You Hack me!
Jbg......dok ti netko drugi ne da rješenje, po iskustvu, satima i količinom počupane kose potrošenih da se XP i Vista vide prek Lana - Nije vrijedno truda, briši vistu!![]()
Ma ima, kak nebi bilo. Samo svaki put kad riješim taj problem - nemam pojma kaj sam točno napravil
Baš sam jučer susedu nekaj probal prebacit prek lana. Ja na XP, on na visti. I drž nedaj, kopaj, muku muči sa ip-ovima, grupama, kopaj po guglu itd....
Na kraju sam uz svu tu silnu tehnologiju zapržio dvd i dal mu ga na ruke preko plota
No, odoh u off, tema je o particijama![]()
skinul sam partition magic 8.05 al nije kompatibilan sa vistom, sa kojim drugim programom je to moguce rijesit?!
You Hack me!
ako ti nije problem napravi novi reinstal i riješio si se muke,napravi si particije kakve hočeš i koliko hočeš(bar je sa vistom to lagano)
http://www.winmatrix.com/forums/inde...howtopic=12188
Probaj ovo proučiti pa javi kako si prošao!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks