Hm, a po kojoj logici bi to trebalo biti moguce?
Kao prvo, GSlide ima headere jedino do CID49, pa tako ni ne radi sa CID52 firmwareima.
Kao drugo, kako mislis staviti CID49 firmware u CID52 mobitel?
cek malo,a nemozes konvertirati w200 cid 52 firmware sa GSlideom u cid 49 pa ga onda staviti na k510?
ne vjerujem da se moze,ali pitam mozda je netko probao...
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Hm, a po kojoj logici bi to trebalo biti moguce?
Kao prvo, GSlide ima headere jedino do CID49, pa tako ni ne radi sa CID52 firmwareima.
Kao drugo, kako mislis staviti CID49 firmware u CID52 mobitel?
I niko nije naso CID49 firmware za w200? Jel mogu ikako flash K510 u W200 ako mi je mob CID49?![]()
E stvarno bih htio flashat k510 u w200 a pretrazio sam sve strane forume i nemogu nigdje nac...pa ajd molim vas pomozite mi...jel netko ovo radio...
K510i CID49RED DB2010
a si nasel ti taj soft?
To nije sad vu trendu"
Ne postoji...Jbg...flasho sam ga sa cid 52...
stavil si cid 52 soft na mob koji je cid 49?
i radi to?
To nije sad vu trendu"
imam k510 iz t-mobila. . . i evo ispravno je radio 4 meseca i samo odjednom ugasio se i sada, kad ga probam upaliti on samo trepne i ugasi se. . . probao sam ga flashati sa SEUS-om i on ga prepozna ali kad skine firmware kaze mi da otkacim kabl i pokusam ponovo. . . probao sam i sa xs++ i izbaci mi ovo
baseband ID:8040
hardware platformB 2010 Marita compact
protocol version:3.1
sending db2010_cid00_prodid_pl3.bin
prologue:failed
sending PRODUCTION_id loader
sending db2010_cid00_prodid_pl3.bin
prologue:failed
activating GDFS
ako neko moze pomoci. .. bio bih mu zahvalan. .
ako si probo s necijim drugim kablom i ako si instaliro dobre drivere i nije radilo - odnesi na servis (imas garanciju)
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
@yoske,
Nije bilo potrebe otvarati novu temu, kao sto vidis vec postoji pogodna.
A kad ides otvarati novu, barem pripazi da ti je naslov po pravilima.
Eo nakon duge potrage za custom filovima, napokon sam uspio u potpunosti flashat svoj k510 u w200! I mogu rec da mi se jako svidaju flash teme, walkman... bluetooth mi zasad ne fali previse! Prebacujem preko kompa! Inace na K510i CID49RED sam stavio soft od W200i CID52RED sa Setoolom!
a kamera ti radi? meni ne
To nije sad vu trendu"
a kako to sad izgubis bluetooth ako flashas u w200???
###1410989180026
da.izgubis bluetooth(jer ga w200 nema),kamera ti ne radi i nemas tipku za smanjiti glasnocu(ali stavis patch da se smanji s tipkom kamere@walkmana)
a dobijes walkman i flash teme
To nije sad vu trendu"
aha.. znaci nesto dobijes a nesto izgubis pa sad ko voli nek izvoli!
###1410989180026
Tocno tako! Ova tipka me ne pati tolko, a i bluetooth jer nea puno memorije mob tak da neam sta slat puno par pjesama i sllika i dosta! Jedino sto kamera ne radi da, jer nea memory stick, jest da meni ne treba kamera i nisam ju nikad koristio, ali nacicu vjerojatno ima patch negdje da se to rijesi!
pa imas patch za tipku
To nije sad vu trendu"
ja sam ubacil s FAR-om,koristim jdflasher,a pod phone sam stavil k510 i sve super,jedino si moras napraviti rest,imas u mapi rest od jdflashera programcic koji ti ga napravi
To nije sad vu trendu"
dovuces main na taj program i onda se nakratko pojavi prozorcic i onda ides pod C:/Documents and settings/~ime tvog korisnickog racuna~/ i u toj mapi ti je rest
Zadnji uredio geco : 04-05-2008 u 15:37
To nije sad vu trendu"
pa ima cijeli tut vezan za koristenje jdflashera....
search
###1410989180026
Bookmarks