LINK
Eto ti rješenja
imam problem vec jedno 3tjedna mi se pojavljuje error 80048820 i extended error 80048411......ovaj problem pousavam rijesti vec 2tjedna ali svai put bez uspjeha proguglao sam pola toga i sve zivo sam pokusao sta sam nasao ali bez uspjeha....moze te li mi pomoci...........puno hvala unaprijed
evo i slika
![]()
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
LINK
Eto ti rješenja
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
i to sam pokusao ali nije uspjelo......jbg nije mi se vise dalo zahebavati se sa time pa sam reinstalirao windows.......ali sad imam drugi problem........kad micem prozoricice ili kad zelim doci na dno stranice ili na vrh stranice steka mi o ludo a to mi se nije događalo dok nisam reinstalirao windows......moze pomoc hvala....
Možda noviji driveri za grafičku?
Da ga patch-iraš ?To je meni pomoglo kad je WLM koristio 100% CPU-a.
evo instalirao sam drivere i vise mi ne steka......hvala vam na pomoci.....
Vidim da alienware spominje korištenje procesora 100%, meni skoro stalno na 100% i usporava mi komp. Šta da napravim, znam da je offtopic, ali samo to me zanima?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
patch-iraš ga. http://www.msgweb.nl/en/MSN_Downloads/Details/?patch=13 na ovoj stranici imaš patcheve za sveku verziju WLM-a.
@Carbon koju verzju messenger-a imaš ?Na v8.1 sve radi noramlno.
ah.. ti to za msn.. meni općenito na 100% skoro uvijek.. imam 9 beta
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Download-iraj WLM 8.1 on ne koristi 100 CPU-a.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
tako i meni bilo pa sam išo sistem restone
Ma taj msn uvjek radi neke probleme...nekad i meni zna javljati erore prilikom spajanja ali se to brzo samo popravi...
A kaj se tiče sistem restore ja to ama baš nikad ne koristim...
Prije sam bio probao vratiti komp na prijašnje stanje ali nije mi ništa pomoglo, sve je bilo isto...
ljudi neznam kako je kod vas... al ja recimo sam u par navrata koristio WLM 9.0beta... i jednostavno ljudi me ne fermaju ni 2%...tj. niko ne dobije nista od onoga sto mu ja posaljem... mislim naravno na rijeci!!!
###1410989180026
Bookmarks