Ne boj se ja ću ostati i 24 sata budanranom zorom, dok nikoga nema na forumu, ja sve ovo brisem i upisujem 10000 postand i will watch you.Slika govori 1000 riječi.
blah...
ranom zorom, dok nikoga nema na forumu, ja sve ovo brisem i upisujem 10000 post![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ne boj se ja ću ostati i 24 sata budanranom zorom, dok nikoga nema na forumu, ja sve ovo brisem i upisujem 10000 postand i will watch you.Slika govori 1000 riječi.
pih
hajt dokazi da nije fotošop![]()
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ja i photoshop = 0 bodova.hajt dokazi da nije fotošop
mili, ali ja mogu vratit ona tvoja dva posta sto si ih pobrisao, i oet je moj desetiljaditi..
i ja to mogu uslikati..
i tko je u pravu?
(omfg, mi zaista nemamo zivot..)
Ti stvarno želiš upropastiti mojih 5 minuta slavemili, ali ja mogu vratit ona tvoja dva posta sto si ih pobrisao, i oet je moj desetiljaditi..
i ja to mogu uslikati..
i tko je u pravu?,bullshit
sad ozbiljno Have mercy.
ne, ne.. sve je oke.. zaista sam okrutna..
i shrvalo me saznanje da nemam zivot.. da imat samo net.. i cafe i cetaru.. i to je tako tuzno..
idem si narucit musku kurvu da si dokazem da imam zivot![]()
Evo došao doma...idem jest i spat...putovanje tak umori čovjeka...![]()
Nisam gledal tekmu, nisam napisal 10000 post no život ide dalje..
noć svima...![]()
došao maloprije doma . . .
neki ljudi u kojima sam se razočarao me ugodno iznenadili . . .
i sad mogu ići mirno i lijepo zaspati . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
mozem ja dobit kosi nick?
idem pajkit
cuj bolji nije... veci po necemu sto ni ti ni ja nismo vidjeli.. otkad ja nogomet pratim uzeli su ligu prvaka jednom, kup uefa i FA cup dva puta.. i to ti je u nekih zadnjih 10 godina su uzeli 4 trofeja... nisu zasluzili da prodju ni arsenal, a ni riise nije kriv bas za njihov ispad danasda je gerard otiso prije 2 sezone oni bi bili samo prosjecan tim nista drugo...
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
pff jedvagledam
pozz svima
jutro! Sretan prvi Maj. Vidim žestoke borbe za 10 000. post...
@ Alienware, daj pliz napiši imena nekoliko članova foruma u 10 000. post, zaslužujemo
Evo, čekam da se odmorim...
Pozz...![]()
Jutro svima....
10000 post je zaslužio onaj tko ima najviše postova u chetari...
to je očigledni primjer da život nije fer niti će ikad biti...![]()
![]()
jutro,ajd na dravu na grah,mada su penzici do sad vec i kazan pojeli![]()
![]()
gidi jap!
dada, ova tema ima siću stranica, ko je bio prvi u prošloj temi,a,a,a,a,a?
da, i mislila sam
pijem kavu i čekam da se frendica zbudi da dođe na kavu.
bila jučer na treš patiju..predobro![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks