Najdraza pjesma requiem i ne volim januar![]()
doso iz skole,razocaro se u neke ljude...
itako...
Evo stavio 20GB gluposti na dvd....ispraznio malo disk...defragmentirao ga, malo počistio komp od gluposti i sada je brz ko zec
Sad će jedno vrijeme biti dobro...
Trebal bi učiti a meni se neda..![]()
Spremao sam se gledati tekmu većeras..no nažalost neću moći...moram ići u ZG...![]()
Koju kulerski dan...dodem na praksu i kazu mi ovi da se gubim brzo jer je reko profa da ce ih pustit u 15h sve ak niko ne bude doso a nas nece upisat i dodem u kafic i frend digo 17 000 kn na kladioni i zapijemo s njim...sad doso kuci kazem staroj kak sam crko na praksi![]()
moram na vožnju..a neeedaaa mi se....idm danas na trešššš party u bakagu hehesutra ponovno karaoke, naravno, pobjeđujemo opet
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
na voznju? ufff hvala bogu zivim daleko...![]()
att: cuvajte se^^^
It's nice to be important, but it's more important to be nice
da vidiš kak ja vozim.. skoro ko šumaher..pih![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Testiram svoj novi avatar
Ženska populacija na forumu nema brige, dok muška...
ali ja nemam pimpek![]()
Idem u bolji život...i sunce se konačno pokazalo...![]()
pozz svima...![]()
decko... ti bih moago izgorit zbog tog avatara zestoko... samo sto smo mi pristojni necemo te brukati na public forumu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
bil bi red da 10000 post pripadne meni...![]()
![]()
Kaj, naleteli ste i sad se bunite....
Ako fakat nekog tak to vrijeđa, nije problem maknuti avatar...
Ali, neka ostane...
kako uopce definirati to "mali pimpek" ?![]()
gidi jap!
Bookmarks