da, moguće je. samo trebaš malo strpljenja, znanja i opreme
je li moguce staviti neku drugu led diodu umjesto plave na v360?
da, moguće je. samo trebaš malo strpljenja, znanja i opreme
@inovator: mislio sam u servis odnjet posto nemam bas znanja il elektrotehnike
@gogs: v360v je...
ovaj v na kraju ti ništa ne znači, osim da je vodafone branding gore, i to znači da ima zaključane ikone, screensavere, wallpapere, bootscreen, animacije za paljenje i kratice za internet na svakom koraku koje iritiraju.. a tu su i fakin zaključane tipke.
flashaš li ga, nestaje ti taj v na kraju, ukoliko ubaciš neki softver koji ne sadržava branding. recimo, stock moto.
ako nemaš niti jedno niti drugo, onda nemoj bolje. možeš jedino probati ovo
Poštovanje, GoGs
nažalost ništa od ovog gore postupka. v360 ima plavu tipkovnicu i neće se niša vidjeti. stoga, ni mjenjanje dioda ti neće pomoći. a i same diode su plave. da tipkovnica nije plava, mješanjem boja bi mogao neku drugu izvući, recimo zelenu ili ljubičastu, ali pošto tipkovnica nije prozirna, ništa od toga.
jedino možeš promjeniti diode u žutu, pa ćeš zbog plave tipkovnice dobiti na kraju rezultat zelenu boju...![]()
Zadnji uredio Inovator : 24-04-2008 u 13:57 Razlog: koristi EDIT
znaci jedino u zelenu a?
koliko bi to kostalo u nekom servisu promjena otprilike?
posto sam imbecil za lemit sitne stvari...
EDIT: cek ne kuzim zbog ovog mjenjanja postova...
nista od ovog sa selotejpom ili nista od nove diode?
Zadnji uredio patlidjan : 29-04-2008 u 23:57
ok, hvala ti puno![]()
Ili crvene ledice za ljubičastu...
Onda bijele, pa bi mogla biti svijetlo plava...
treba mi zelena jer sam ga prekjucer ofarbo..
a icarbon temu sam totalno preuredio, sve ofarbo u zeleno, nove ikone zelene itd... jos samo fali led dioda
samo gledam jos u koji servis odnjet, jer sam imao 3-4 losa iskustva s nekima.. izmisle nesto dodatno da naplate, jednom mi mob crkavo nakon servisa ...
i usput da zahvalim krompirku na tutorialu za farbanje![]()
Bookmarks