Na mympxplayer.org možeš pronaći firmware i program za flashanje svog mp3 playera. Ako ni to ne upali, mislim da možeš početi razmišljati o novom playeru![]()
imam problem sa svojim mp3-om. imam quadro mp-22 player sa 2gb i on se neće upaliti. kada se to dogodilo ja sam slušao muziku i odjednput mp3 je počeo brisati muziku i ugasio se. mjenjao sam bateriju ali opet neće, kada ga spojim na kompjuter i pokušam formatiarti komp samo zablokira! ako tko može pomoći molim vas odgovorite.
evo slika mp3-a:
http://www.ponuda.com/images/373/mp22_m.jpg
Na mympxplayer.org možeš pronaći firmware i program za flashanje svog mp3 playera. Ako ni to ne upali, mislim da možeš početi razmišljati o novom playeru![]()
prvo - dal imaš garanciju? Ak imaš, mijenjaj za novi, prodaj i nabavi nekaj normalno![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
balkanac koji firmware da uzmem???
Zavisi koji model imaš. Potraži po slikama svoj model ili barem klasu kojoj pripada. Ako ga flashaš s krivim firmwareom,možeš ga baciti. I Vert ti dobro kaže,ako imaš garanciju,daj ga ekipi u servisu da se oni igraju s njim
izgubio sam slušalice...
a kupljen je u konzumu
Šta ima veze ak si izgubio slušalice, nisu ti one riknule...ne znam sad koliko Quadro daje garanciju na mp3 playere (na TV, linije i sl. daju 3 godine), ali odfuraj ga na servis, pa ak niš druge da vide šta mu je...
A ako razmišljaš o kupovini novog mp3 playera za male novce, a da je kvalitetan, baci oko na L I N K
Bom Chicka WahWah
e, jel može ovako? jel mi preporučujete neki jeftini mp4, ako da ostavite link sa specifikacijama!
Ako želiš jeftino, ne očekuj kvalitetu. Pogotovo kada se radi o mp4 uređaju. Ima skupljih i nešto jeftinijih, ali baš jeftinih, a dobrih nećeš naći.
A opet tražiš za sve to neki jeftin uređaj. Teško, stari, teško... Usotalom, do koje cifre misliš ići?
Bookmarks