sad čekamo stampovo objašnjenje "kako je to u praksi"![]()
Da , naravno.
Ne , obavljam sve osobno/posaljem trecu osobu.
Ma biž`ća , neman ti ja racuna nikih.
bannat cemo te zbog glupih anketa
sad čekamo stampovo objašnjenje "kako je to u praksi"![]()
![]()
u praksi je tak kao sto su rekli ljudi ovdje koji to koriste . Dakle velika usteda vremena , ali sto nitko ovdje nije spomenuo , i novaca. Neznam doduse za Zabu, ali placanje internetom povlaci puno manje naknada vs placanje uzivo.
pa si sad ti misli, imas 10 racuna svaki racun 6 kuna naknada (to je minimalna u nekim bankama,ako je iznos iznad 600kn onda je 1% od iznosa).
netko je spomenuo strah - to je sad pitanje povjerenja , sta da vam kazem , do pirje xy godina je bilo nezamisliivo da ti neka masina izbacuje novac s neke tamo kartice plasticne koja moze sadrzavati sav tvoj kapital...pa sad vidite.
Nema tu stvarno bojazni , sve je transparentno , kak bi rekla nasa vlada . Svi nalozi - zadane transakcije jel - se mogu provjeriti prije same uplate , kasnije se pogledaju prometi .. stvarno je pregledno.
kaj da velim , ja koristim evo i online trgovanje vrijednosnim papirima (dionicama) ... nikad problema nikakvih.
i za kraj , ovo za alijenaciju ; a gle , s jedne strane slazem se da internet sam po sebi doprinosi tom nekom otudivanju ljudi jednih od drugih , sve se prek zice radi...al ruku na srce , kakvu ti drustvenu interakciju imas ako odes u banku/postu/finu i cekas u redu 20/30 minuta da bi platio nesto sto mozes u 30 sekundi od doma...dakle ovo je jedna od upsideova interneta , jel.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Bookmarks