Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 102
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[HP ipaq 614] iskustva, pitanja, odgovori

Konkretno,

možda nije baš "614c specific", no razina glasnoće dolaznih poziva na ovom modelu je vrlo niska. Dok poziva nema, tapom na ikonu zvučnika pokažu se dva slidera. Postavim desni slider na maximum. Vratim device u svoj etui (jer bez njega display neće preživjeti niti mjesec dana) i jednostavno ne primijetim zvonjavu. Ne znam je li do mene (ono, muha bez glave pa niš ne čuje) no stalno propuštam pozive, poruke u imalo bučnijem okruženju (npr. tramvaj, šetnja gradom, kad je device još i u aktovci). Čak kad sam uređaj držim u džepu košulje (bez etuija naravno) opet uspijem propustiti poziv.

Eto, čini mi se da je reprodukcija zvuka na uređaju ipak znatno tiša od npr. HP hw6915 modela (sad stavih klasično zvono prastarih telefona pa možda primijetim poziv u redovnoj svakodnevici).

Ima li netko isto takva iskustva ili sam krivo podešavao glasnoću zvonjave?
    Zadnji uredio HCSC : 18-03-2009 u 00:55 Razlog: dodani tagovi u naslov

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zna li netko kako se na ovom modelu disable-a X9 unos teksta? Kad npr. otvorim novi note, po "defaultu" koristi se abc tj. classic mobitel-like upis pa onda mogu ako želim prebaciti na X9 (što ne želim).
    Kad otvorim Word, također je abc upis ili stylusom neka tipkovnica/transcriber ili što već odaberem. No kada krenem pisati sms ili email, po defaultu uvijek je uključen X9, i za email/sms adresu i za tekst poruke, pa svaki put za svaku poruku prvo moram isključiti X9 (držim pritisnutu *, pojavi se menu gdje odaberem abc (X9 je na tom meniju prva opcija), i onda dalje mogu normalno pisati.

Zna li netko gdje i kako, i je li uopće moguće, regulirati u kojem programu koristiti koji upis by default tj. da je uvijek taj prvi dostupan? Ili barem, kako disable-ati u sms/email porukama da prvo postavi X9 za svaku novu poruku?

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP Shortcuts pitanje

Je li moguće i kako postaviti kao shortcut Memory ikonu iz Settingsa?

Konkretno, uspio sam promijeniti neki shortcut na npr. Windows Mobile ili neku drugu aplikaciju no ne uspijevam naći ikonu Memory aplikacije iz Settingsa. Cilj mi je smanjiti potreban broj klikanja po device-u prilikom zatvaranja svih nepotrebnih programa (radi produljenja trajanja baterije)... znam, znam hrpa third-party programa nudi close-all funkcionalnost ... al možda se taj Memory može dovući na HP Shortcuts? Ima li netko ideju kako? Kako se zove utility na nivou file sistema koji se zapravo pokrene klikom na Memory ikonu?
    Zadnji uredio Bluey : 13-04-2008 u 18:37

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Windows Media Player - mogući bug

Prebacih album na device, update-am WMPayer Library i redovno uživam u mjuzi. Odjednom 2 pjesme sa albuma ispadnu iz albuma i ne pojavljuju se u album listi. Kad u WMPu odem na properties baš te pjesme, kaže Artist unknown, Album unknown, a do jučer su MP3 tagovi bili ok i stvar je bila dio albuma.

Ok. Obrišem te 2 stvari sa device-a i ponovo ih spustim sa kompa na device (preko ActiveSync --> Explore Device ---> Storage Card) i ponovno update-am library i ništa - te dvije stvari ispale su iz albuma zauvijek .

Ima li netko ideju gdje je problem (zvuči mi kao neki interni podaci WM Playera koje je jednom zapamtio i sad ih stalno koristi) jer su MP3 tagovi te 2 pjesme ispravni? Jedino što je možda uzrok ovakvom ispadanju pjesama sa albuma je to da su baš te pjesme svirale kada je pristigao poziv (WMP se stopira, preuzmem poziv, završim poziv, WMP nastavi svirku). Možda je to preuzimanje poziva "izbacilo" trenutno reproduciranu pjesmu iz albuma?

Ideje? Kako vratiti da obje stvari opet budu dio albuma? (obrisati album, updateati library, staviti album, updateati library?)?

Naravno sve ovo bez korištenja playlisti (jednostavno sve MP3ce koje su dio jednog albuma su u jednom fizičkom folderu).

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmmm...posto imam 99%namjeru kupiti ovog hp-a samo da vas pitam sto vas na njemu najvise smeta dok radite s njim, jeli bat dobra itd.ugl ako imate kakve negativne misli slobodno ih izrecite

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Bodovi: 19.415, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frende, negativan je kotacic za navigaciju i dosta tvrde tipke, to sam ja nasao kao zamjerku..

Ostalo radi kao i svaki windows mobile uredjaj .

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    potencijalni 614c korisniku

nakon cca mjesec dana korištenja, evo "negativnih" opažanja:
    - device nije lagan niti malen (npr. nošenjem u košulji "objesi" košulju, ispod sakoa ok, no samo u košulji baš i ne - etui je bolje rješenje), lakši od hw6915 modela
    - ekran nema nikakve zaštite i svaki se otisak prsta, naslanjanje obraza prilikom razgovora i sl. vidi kad je ugašen display
    - korišteni materijali podložni su ostavljanju otisaka i neki su visokosjajni, tim više otisaka

- softverski, nemam zamjerke, sve navedeno u ovom postu smatram sitnicama i ne mogu ništa svrstati pod negativno, što se softvera tiče (znam, znam tražio si negativno, al jednostavno mi je totalni mrak kako brzo možeš nazvati neki kontakt - uopće ne kužim postove koji žele npr. ukloniti SIM kontakte - pa uopće ne smetaju, jednostavno npr.
    zoveš osobu koja se zove 'red dwarf' i ima broj 012 345 678
    utipkaš red
    i već ti se izlistaju iz kontakata svi kontakti koji počinju sa red

ili utipkaš početak broja
    012 3
    i već ti se izfiltriraju kontakti koji počinju tim brojem (pa opet vidiš Red dwarf kao jedan od ponuđenih) ... ma totalna ludnica

- WMplayer bug - i dalje slušam mjuzu i primam pozive, greška se nije ponovila
    - XT9 - ne živcira me, jednostavno za svaki sms prvo isključim, pa pišem sa abc opcijom
    - stavih zvono starog mobitela i nisam propustio niti jedan poziv (dakle i razina zvonjave mi je sad ok)

Ne znam jesam li se to ja prilagodio 614c ili ona meni ... vjerojatno oboje

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moj summary:
    - baterija ok (uz intenzivnije korištenje meni traje dan dva)
    - fotke - i više nego ok (upload emailom na snapfish - zgodan dodatak - pandan google picasa web albumima)

- GPS - nisam probao
    - telefoniranje - mrak
    - dimenzije - mogle bi i trebale biti još manje
    - težina - mogla bi i trebala biti još manja

- kvaliteta displaya - ok
    - rezolucija(veličina) displaya - ok
    - display nema zaštitu
    - slaba prateća oprema u paketu, uz uređaj

- slušalice - crne i ok

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e hvala na tom 'ukratko' reviewu...u ponkas ga kupujem...a za masu i dimenzije...ako mi nije bilo problem sa variom i n93 a bome nece ni sa hp-om...a sto se tice "fingerprint" opcije : a nista zaletiti se do opticara po jednu krpicu za naocale...e i jos samo jedno...

ove 64bitne micro sd kartice su normalne micro sd kartice?

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Najnormalnije.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aleluja...mob je predobar...smart wheel je malo usran ali nema veze...ugl iskljucio sam ga.e sad kako se iskljuci je*eni 3g-RIJESENO POGLEDAJ PAR POSTOVA ISPOD...molim vas odgovorite mi...ugl zbog smart wheela koji je ful osjetljiv pisem sve zivo na ekranu...e da i vise ga nema u vemilu...hehe...ja uzeo zadnjeg

Negativno
    slusalica slabija od F3 motorole tj. tisa
    nedobije se standardna prozirna folija za ekran
    kartica memorijska je ispod baterije, jog-dial sa strane je pre udubljen u kuciste-trebali su ga malo "izvuci"
    tipke su malo cudne za pisanje sms-a ili opcenito tipkanje...
    mobitel ima fingerprint funkciju po cijelom kucistu(ostaju otisci)
    malo je teze izvuci stylus(to je i pozitivno i negativno)
    a mogli su xenon staviti umjesto LED-a
    kad sam kupio bio k700 dobio sam boljuopremu...a bojim se da bi hp bankrotirao da je koju futrolicu ubacio...ili makar krpicu za ciscenje mobitela
    mozda najveca nagativna strana je to sto mobitel dolazi s uputstvima koja ne opisuju nista(eng uputstva), a hrv uputstva(na cd-u) su za krivi model mobitela...al neka...

ugl kupite obavezno
    al inace mobitel je super...eto i to je jedino sto sam mu mogao zamjeriti.
    Zadnji uredio Red Dwarf : 28-04-2008 u 13:27

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cestitam na kupnji frende vjerujem da ce dobro radit

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala, hvala...ajde ekipo kako se 3g iskljuci...ako to postoji...

e da i beetleman ti si bio govorio ono nesto o produljenju jamstva cak i za ppc hp-ov...pa sam te htio pitati ako bi mi mogao (nama svima ili meni na pm) objasniti ako je to jos uvijek aktualno

ugl za 3.5k kuna ovo se stvarno isplatilo...

e da i bi li mi netko mogao preporuciti neke programe jer WM nisam koristio dobrih pola godine pa sam pozaboravlajo sve zivo...ugl ovako neke must have ili tako neki programi

KAKO MAKNUTI 3G

odete u menu->phone->treci tab "network"->network selection manual->u mom slucaju T-mobile GSM umjesto T-mobile 3g...manje ce sad trositi baterije valjda

eto andam se da sam nekome pomogao
    Zadnji uredio Red Dwarf : 28-04-2008 u 13:15

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UC912E HP Carepack Pickup and Return (iPAQ 514, 614, 914) - 2 years
    UC914E HP Carepack Pickup and Return (iPAQ 514, 614, 914) - 3 years

Ovaj od 2 godine dodje oko 300kn a ovaj od 3 godine oko 600kn znaci postojece jamstvo+care pack.

Ima ih u Sensu za kupit pa je najbolje njih kontaktirat!

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svidja mi se ovaj na 3 godine...ali se treba skupit para...hvala naravno...najvjerojatnije cu i uzeti ovo 3godisnje jamstvo jer sad se namjeravam skrasiti sa svojim hp-om...valjda...ma previse sam dao za njega da bi ga mijenjao...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Desire HD, N900, N8, E72
    Operater
    Tele2/T-Mobile
    Bodovi
    19.415
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuj onda ti se to isplati! nije to lose, tako sam si ja za notebook uzeo

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a isplati se ako uzmemo u obzir da moji hp uredjaji nisu imali srece s baterijama...ugl fotoaparatu je crkla u roku od 6mjeseci, a na laptopu sam ju vec 3 puta mijenjao u nesto malo manje od godinu i pol dana.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima li netko problema sa GPS-om, meni radi samo kad prvi put ukljucim navigaciju, poslije moram restartati IPAQ da mogu opet naci satelite

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    red dwarf ... welcome to the club of proud 614c owners .... finally
    ma čestitke na odabiru ... vjeruj nećeš zažaliti

... al bogme si točno nabrojao sve mane
    .. evo ja se sjetih još jedne - microSD je ispod baterije - nije moguć "hot swap" tj. lagano vađenje bez gašenja i rastavljanja uređaja (al ajde, istini na volju, ne mijenjam microSD često)

da, nisu stavili prozirnu foliju za ekran iako tako piše na samoj kutiji, si primijetio?

a za futrole, ma HP je oduvijek bio škrt po tom pitanju (imao sam 4 iPaqa u životu i nijedan nije došao sa futrolom, jedino je hw6915 imao nekakav belt clip od plastike kojim si ga mogao relativno praktično zahaklati za remen)

ma dokopat ću se ja FA919AA

uživaj

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    P1i
    Operater
    T-mobile
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haha...stavili su foliju s nijansom plave ...a screen protector ti je inace kad ga ostavis u vrecici...to je jedino logicno rjesenje...

neznam bili se radovao ili plakao...taman sam danas kupio hp jer smo i ja i inovator dosli do zakljucka da je tytn mrtviji od kamena i onda par sati nakon kupnje javi mi inovator da mi je nekim cudom ozivio tytn-a...i sto da sad covjek radi...ma jebi ga...sretan sam ko malo dijete...imam dva preodlicna pocket pc-a samo bojim se da cu morati rjesiti tytn-a jer hp-a nedam ni za zivu glavu...evo brat poceo zicati...ocito mu dosadio k750(cudim se kako nije prije^^)

ja sam imao rx3715 ipaq i imao je futrolu...beetleman ga je cuvao ko da je drzavna tajna neka...

e da i slusalice krajnji oblik bezobrazluka...neznam kako bi se drugacije izrazio...pa u sve po 12kn kineskim ducanima su bolje...jeftina plastika, ocajan zvuk mjuze, u uhu leze tako-tako...

jeli netko zna ako postoji sluzbeni neki miniUSB to 3.5mm adapter...ja sam trazio ali nula bodova

ugl mobitel se isplati svaku lipu od 3499kuna koje sam dao za njega, ali oprema i uputstva su jednostavno ocajna...

e da i rado bi odgovorio kolegi u vezi problema s gsp-om ali sto se tice gps-a totalni sam njub ssto se toga tice...ugl ja jos svoj nisam ni ukljucio ni instalirao igo ni nista...je bi mogao neko sastaviti neki "GSP for dummyes" tutorial za 614-icu
    Zadnji uredio Red Dwarf : 28-04-2008 u 22:58

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    HP ipaq 614c
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP ipaq 614c bluetooth

pozdrav

citao sam na raznim forumima da taj mob ima problem sa zvukom preko bt slusalice, i to sam procitao jos prije same kupnje uredaja.
    cim sam dobio telefon isprobao sam i radilo je par dana savrseno. nakon toga katastrofa zvuk je jednostavno iskrivljen skroz nis se ne cuje.
    jel ima netko istih problema ili mozda zna rjesenje toga jer dosad nisam nigdje vidio da je netko skuzio razlog.
    hvala

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Red Dwarf Pregledaj post
    e da i slusalice krajnji oblik bezobrazluka...neznam kako bi se drugacije izrazio...pa u sve po 12kn kineskim ducanima su bolje...jeftina plastika, ocajan zvuk mjuze, u uhu leze tako-tako...
    Nije mini USB nego extUSB. Imas adaptera na expansysu.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    HP ipaq 614c
    Operater
    tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

HP ipaq 614c must have

pozz

evo ovako, navedeni uredaj ima neke djecje bolesti, kao npr. xt9 unos texta, kao osnovna mana, kratko trajanje baterije itd...
    stavio sam neke programe koji to otklanjaju kao abc fix pa je po defaultu unos stavljen na normalan text. izmedu ostalog ima i program koji stavlja uredaj u hibernaciju i pritom stedi bateriju. i jos neki koji popravljaju neke bugove npr "missing shortcuts". ili x button koji zatvara programe...
    uglavnom koga zanima na dolje navedenom linku nekoliko programcica korisnih za hp ipaq 614c

ja sam se ubio trazeci programe da osposobim uredaj pa znam kako je frustrirajuce nekom tko je tek nabavio uredaj.
    pozdrav

http://rapidshare.com/files/11113592..._have.rar.html
    Zadnji uredio Shamanix : 29-04-2008 u 00:36

24. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tema o 614c ionako ima previse, mogao si to staviti u neku od postojecih.
    www.gadgethive.com

Forumaš sa stažem
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    HTC TyTN
    Operater
    ·T···Mobile·
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao carlo Pregledaj post
    pozz

evo ovako, navedeni uredaj ima neke djecje bolesti, kao npr. xt9 unos texta, kao osnovna mana, kratko trajanje baterije itd...
    stavio sam neke programe koji to otklanjaju kao abc fix pa je po defaultu unos stavljen na normalan text. izmedu ostalog ima i program koji stavlja uredaj u hibernaciju i pritom stedi bateriju. i jos neki koji popravljaju neke bugove npr "missing shortcuts". ili x button koji zatvara programe...
    uglavnom koga zanima na dolje navedenom linku nekoliko programcica korisnih za hp ipaq 614c

ja sam se ubio trazeci programe da osposobim uredaj pa znam kako je frustrirajuce nekom tko je tek nabavio uredaj.
    pozdrav

http://rapidshare.com/files/11113592..._have.rar.html
    = Citat = Izvorno postao carlo Pregledaj post
    pozdrav

citao sam na raznim forumima da taj mob ima problem sa zvukom preko bt slusalice, i to sam procitao jos prije same kupnje uredaja.
    cim sam dobio telefon isprobao sam i radilo je par dana savrseno. nakon toga katastrofa zvuk je jednostavno iskrivljen skroz nis se ne cuje.
    jel ima netko istih problema ili mozda zna rjesenje toga jer dosad nisam nigdje vidio da je netko skuzio razlog.
    hvala
    Spojeno sa postojecom temom...

Koristite ovaj thread u vezi HP 614, ne treba nam tolika kolicina tema o 614ici..
    Zadnji uredio Shamanix : 29-04-2008 u 00:43

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 5 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. iPhone - pitanja i odgovori
    By .El Nino. in forum iPhone 2/3G/3GS
    Odgovora: 1287
    Posljednji post: 27-11-2010, 19:05
  2. [6233/6234] review i pitanja/odgovori
    By robee in forum Nokia
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 10-12-2007, 16:10