opet ujutro skola
idem jos malo
Dobar jutar svima...
Vidim, ovdje ništa novo...
Kašljem... spremam se za fax...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
opet ujutro skola
idem jos malo
Probudio se u 8 (za mene neopisivo cudo) jer sam imao neki polutupavi ali obavezan tecaj/predavanje na poslu.
Sad sam na poslu i spava mi se...![]()
Jutro svima....evo i mene....
Hmm....neznam ni sam kaj ću raditi sad....znam samo da će danas biti opet lijep dan pa ću ga provesti sa boljom polovicom u šetnji...
![]()
![]()
pozz ljudi nije me bilo 2 dana,bio na susretu mladih u varazdinu...bila je ludnica ma sve bi dao da vratim vrjeme u nazad...naj bolje je bilo kad smo isli po kucama spavat svi osli s nekim starijim ljudima a ja i moja dva frenda osli s 3 cure od 19 godina...nikad bolje....
Necu dobit ukor samo da i to javimi eo sad pijem kavu xD
22 tisuce ih je bilo,kod nas bili Osijecani,Vinkovcani i Siscani..u mojoj Župi..
gidi jap!
no comment....![]()
![]()
Haj! Danas trebao na posao,al eto dogodilo se...![]()
pa ja osobno ne mogu puno popiti...jer niti ne pijem..
i sad se vidi tko više pije...vi zagrepci ili mi....bitno da se na nas zagorce izvlačite i zezate kad je u vezi piće...a zapravo ste vi veći pijanci![]()
molim brzo informaciju...da li se Piranha otvorila na Jarunu?
Kad sam bio prije mjesec dana nije još radila...čuo da se otvorila prje 2 tjedna...
jup Gogi, otvorila se..
nisam sto posto ziher (nejdem ja tamo), al jedan od forumasa mi je rekao da radi tam.. dakle, logicno je da se otvorila![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
bokšićkak je lijepo vrijemeeee
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
došo iz skole, skuho se...sad se otusiro, natocio kriglu soka, kexa i malo kuliram na kompu...
(fkt bi trebo sredit sobu,prasine ko u prici... :/ )
Moram kod zubara sad![]()
ubijam vrijeme...
Trebao bi početi pisati skriptu, ali mislim da odo gleda TV...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pokosio vinograd,ne da sam mrtav nego sam ono..koma..lezim..
gidi jap!
Zašto imam osjećaj da sam stvarno nepoželjan sa svojim postovima na ovome forumu...
Istina za volju znam i sam da i nemaju neku logiku...jer jednostavno mi se neda ništa pametnoga pisati...meni forum služi malo za razonodu i zezanciju...stoga ću se ja rađe držati Chataonice...tu sam najbolji i nikome nadam se neće smetati moje pisanje gluposti
A sada se moram ići učit....![]()
![]()
nedaj se , gorane!ti si jedan od rijetkih zabavnih ovdje
glasaj radije u mojoj anketi
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
došle koke na špar![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks