top njhe waaaaaaaaaaaaaaaaa waaaaaaaaaaa waaaaaaaa tzo je awaaaaaaaaa
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
upravo sam na cmc pogledao novi spot od lane. koja bomba od zenske, imala je neke ultra kratke i tanke hlacice.hm, da se covjek zamisli.![]()
Dinamo rules!!!
fiksevi to su para koja moraju proći...no kod sistema je naziv za njih bank...no odnosi se na isto...samo ispred para staviš zvjezdicu da se vidi da su to bankovi ili fiksevi...to pričam za Stanleybet kladionicu...
Evo ti primjer mojeg zadnjeg sistema...
Ovi ulaze u sistem 3-5...to su koeficjenti za sistem i ne smiju biti manji od 2..
2.50
2.40
2.40
2.15
2.60
i 4 bankova ili fikseva...
1.40
1.31
1.60
1.65
I za 20kn minimum ti je...120kn...za to moraš pogoditi 3 para i ove fikseve..ako slučajno pogodiš još jedan par iznos ti ide na 300kn..a ako sve pogodiš dobiš 1351.50kn...
Eto to ti je moj zadnji listić koji nije prošao jer su mi 4 para odigrala nerješeno...
Inače jutro svima....
danas imam roštiljadu![]()
![]()
![]()
nije mi jos skroz jasno.
dakle prvi moras pogodit 4 fixa - iliti banka - i onda uz to jso kolko ovih sa 2,0+ koeficientom pogodis , dobijes jos nesto love ? ak fulas i jedan od 4 fixa , nista?
prakticki to je 7/9 kaj ne , sa 4 ta banka?
nadalje , ovi bankovi , zto mogu bit bilokoji parovi iz ponude ili ..jer odna bi svi uzimali one s malim koeficientom
edit:
mislim da ovaj prizor nisam vidio od osmgo mjeseca prosle godine(sunca ova tri jel)
![]()
Krk here I comeeee
Zadnji uredio stamp1 : 27-04-2008 u 12:49
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Moraš pogoditi 4 fiksa i najmanje 3 para od ovih drugih 5...jer je sistem 3-5 (3 od 5)...
Da...ako fulaš samo jedan fiks onda nema love...![]()
da...praktički moraš pogoditi 4 čista i najmanje 3 u sutemu...to je kao što si i napisao 7/9......no imaš brdo drugih sistema...kak ti volja i kolko love imaš...
I kaj se tiče tih bankova..to su obični parovi...uzmeš koje god ti srce želi...ne trebaš sa malim koeficjentom...možeš bilo koliki uzeti...ali ipak gledaš da ti svi bankovi prođu i da su kolko tolko sigurni...
---------------------------------------------------------------------------
Moram komentirati ovaj opet crni vikend....čovječe kada nije riječ o brzini i alkoholu onda se poubijaju...i to prokleti slabići koji zbog nekog ljubavnog trokuta poubijaju sve i na kraju sebe...![]()
Na to moram još spomenuti kak je neki manijak oca zatukao sa željeznom šipkom...pa i susjeda nekog ubio i još se jedna žrtva traži...![]()
I kao šećer na kraju nađen leš na Jarunu...na velikom jezeru, muška osoba u pitanju....![]()
Ma još malo i nećemo izlaziti iz kuće van...ima budala ko u priči...takvim treba sve noge i ruke potrgati, bez milosti...![]()
@Luna,
A ovo o kladjenju kao nije on-topic?!![]()
čitam fanzin Dinamov sjever i odmaram pred kompom . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
pozdrav svima...
kašljem...
dosađujem se...
još malo pa gibam u grad...
vidim, ovdje sve po starom... ništa pametno, samo off topic...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
doso s jaruna , kakva guzva !!!
na kraju zavrsio u kvartu na kavi , nemoguce bilo nac mjesto na Jarunu..
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
slažem se.....![]()
![]()
Pa gdje su svi....![]()
pripremam se psihicki na sutrasnju kosidbu vinograda koji je pod kutem od 45 stupnjevabtw nw znam kak vi al je nemam fax cijeli tjedan
![]()
![]()
gidi jap!
o ja ga imam svakim danom od 8-14,nekad i duze..nema nist na tv-u,najbolji izbor mi se cini krevet..
gidi jap!
pa zato je Graham Bell izumio telefon , da bi ~110 godina poslije izumili Speedtouch modem kojim skinem film koji mi padne na pamet
naravno , samo legalne
koja dosada...![]()
idem ja dalje...![]()
![]()
surfam, odmaram . . .
prespavao cijelo popodne . . .![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
cijeli dan doma, uopce mi se nejde nigdje...dizem se rano vidi kolko vec sati
idem chrisa gledat pa pajkit
cya
Bookmarks