Polomio se... Cijelo jutro kopao u vrtu... Odo sad malo ubit oko...![]()
došao je drugi zekić kod nas i sad se igraju, preslatki su
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Polomio se... Cijelo jutro kopao u vrtu... Odo sad malo ubit oko...![]()
Malo surfam netom...
reinstalirao windowse, sve aplikacije nanovo instalirao...
sad tražim što još trebam instalirati...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Tko ima najčišći auto....ja ja![]()
![]()
A jesam se namučil dok sam ga opral...sad je spreman za izlazak![]()
Idem neke jest...gladan ko vuk...
Chelsea pobjedila...pogodio sam ju ko iz topa...koeficjent 2.50![]()
![]()
Zadnji uredio GoranZagorje : 26-04-2008 u 15:46
dobro jutro...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
luna... mislim da imam jos jedan razlog da mrzim liverpool... izgubit ce protiv onih jadnika i sjebat me na kladionici... bas su bjeda![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
..i onda vam Liverpool kriv sto se ne znate kladit, cccccc....
nego, gogi, de ti men' reci, jel se isplate ti sistemski listici? jerbo moj drazesni tvrdi da je to bezveze, dobitak je nikakav..
a njega uredno syebe jedan, maksimalno dva para.. pa si mislim, njemu bi se bome taj sistemski isplatio.. right?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
jedan - dva para i veći novci . Pritom mislim 500+ kuna .
ovo ostalo je kikiriki.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
a gledaj...isti slučaj je kod mene...uvjek me ama baš jedan par zaj...i to 5 puta za redom...i odlučio sam onda odigrati sistem...stavio sam 3-5 i 4 banka (čista para) i ovaj puta fulao dva para i na uloženih 20kn dobio sam najmanje kaj sam mogao a to je 100kn...da sam barem jednog pogodio dobitak bi se popeo i preko 300kn...sve zavisi kakvi su koeficjenti...
Evo danas istp odigrao tako samo kaj me cijela skoro premier liga zaje...svi odigrali nerješeno...ovaj puta bi mi minimalno bilo za 20kn nekih 150kn...no ovaj put ništa...![]()
Vidim stamp rekao 500kn na to...pa dobra je to solucija...no to je za one koji pucaju u visoko...ajde 100kn da staviš i da ti minimalno nekih 500 kn...a još da pogodiš jedan par ili možda sve dobitak je veliki...
kratki rezime...sistem je za velike uloge ako ciljate na veliku lovu, ako ste zadovoljni i sa 200 i 300kn ko janema potrebe stavljati velike uloge...
nisam tolko upucen u sistem , al kak mozes na 20 kuna dobit 100 kuna , sa 3/5 pogodenih ?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Et', ja zavrsio svoju posjetu, najvecoj konvenciji frikova u Hrvatskoj. Dost' smo se izludirali, sank je stalno narucivao nove zalihe i tak. I da, Slavonci definitivno ne znaju igrat nogomet kak treba. Bar ne slavonski frikovi![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
ja doma..prehađena sam![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ja kod dragog, krmcina spava vec 2 ure a ja mu pijem pivuza mi ga budit inace bi mu davno vrisnula na uho
neg jel se meni cini ili jedan mod u zadnje vrime izbjegava forum![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Ako misliš na xlr-a čovjek prelazi s t-coma na optimuneg jel se meni cini ili jedan mod u zadnje vrime izbjegava forumi znaš kako ide ta procedura prelaska,traje kao gladna godina
![]()
![]()
Bookmarks