Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 957

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2007
    Bodovi
    3.858
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.858, Nivo: 14
    Bodovi: 3.858, Nivo: 14
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam zlatnu N95, sa zadnjim updateom i vise sam nego zadovoljan, svi se zale na taj slider, kod mene je stvarno cvrst, ali imao sam priliku vidjeti kod prijatelja kako izgleda klimav slider, zaista ruzno i nekako telefon je ko puding u ruci hehehe, ja sam sa svojim zadovoljan, sada je baterija oko 3 dana, uz umjereno telefoniranje i koristenje wlan-a, jedino GPS pojede bateriju.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao iPod Pregledaj post
    Ja imam zlatnu N95, sa zadnjim updateom i vise sam nego zadovoljan, svi se zale na taj slider, kod mene je stvarno cvrst, ali imao sam priliku vidjeti kod prijatelja kako izgleda klimav slider, zaista ruzno i nekako telefon je ko puding u ruci hehehe, ja sam sa svojim zadovoljan, sada je baterija oko 3 dana, uz umjereno telefoniranje i koristenje wlan-a, jedino GPS pojede bateriju.
    zlatnu?

Gle proslo mi je desetak razlicitih n95 kroz ruke(made by nokia,by finland,da na poklopcu pise nseries il nokia) i ni na jednoj baterija ne traje 3 dana cak ni u slucaju da nista ne radis...znaci samo da ga napunim do kraja i ostavim tako,ugasio bi se za 2 dana..zato nemoj ispaljivat

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    C 7
    Godina
    51
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    ..zato nemoj ispaljivat
    imam n95 made in finland (ako to nesto znaci) originalni p code 0548771 i drzi mi tri dana bez pola muke, ne znam cemu ljutnja, mislim da ti nitko ne pokusava prodati mob pa tvrdi nesto sto je suprotno zdravom razumu
    ja ga maltretiram prilicno buduci je kod mene tek dva mjeseca i imam super iskustvo
    jedan zadrti SE fan je presao uz mene na n95 i jos mi nije prigovorio ni rijeci zbog te odluke
    ja sam ljut na nokiu sto nije stavila jacu bateriju , ali valjda nas je razmazila tjednim baterijama pa mozda ocekuju profit kroz baterije i punjace
    sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. 6630 kao mp3 player, iskustva i savjeti
    By konj in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 52
    Posljednji post: 28-02-2007, 17:53
  2. Canon Coolpix L5 (iskustva, savjeti)
    By koksi in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-10-2006, 14:50

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke