Mislim...moglo bi se...kada bi netko htio...netko znao!
http://forum.vbulletinsetup.com/f44/
Ima svakakvih već gotovih skinova samo malo volje.
ALI pričalo se već o tome i nitko neće to da proba jer ...ono... ne treba!![]()
Mislim...moglo bi se...kada bi netko htio...netko znao!
http://forum.vbulletinsetup.com/f44/
Ima svakakvih već gotovih skinova samo malo volje.
ALI pričalo se već o tome i nitko neće to da proba jer ...ono... ne treba!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
pitanje skinova za forum prozvakano je vec miljun puta, al ajt, idemo jos jednom..
dakle, skinovi novi su dobrodosli, samo sto netko treba zasukat rukave, otrgnut malo svog slobodnog vremena i napraviti ih!
svako malo se pojavi netko tko postavi pitanje oko skinova, a kad dobije ovakav odgovor, netragom nestane.. heee, a jeste gotovani![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
da svaki od vođa ovdje dizajnira jednu ikonu u photoshopu, ili traku, bilo šta, ovaj forum bi imao najbolji svjetski skin ikada napravljen.
pogleđte http://cafe.mobil.hr/showgroups.php
George Eliot
Gogs, onaj tko vodi i administrira forum lupit ce opciju da korisnicima omoguci odabir predlozenih skinova!!
niposto posao moderatora i administratora nije da udovoljava necijim zeljama i radi na polju (konkretno na skinovima za vbulletin) koje ga inace uopce ne interesira samo kako bi udovoljio nekolicini clanova koji su pozeljeli estetske promjene.. meni osobno novi skin nije neophodan, zadovoljna sam i s ovim, i zasto bih primjerice sad ja morala ici raditi novi skin?
mislim, zaista si bubnuo glupost!
ako se TEBI ne svidja kako forum izgleda, ako si se TI pozelio promjene, onda TI trebas napraviti skin i dati ga adminima da ga uvrste u skinove foruma! a nikako admini nece skociti na tvoj ili iciji tudji zahtjev za izradom skina!!
ovdje se ne radi o opciji na koju je dovoljni kliknuti misem da bi se ukljucila/iskljucila.
radi se o poslu koji iziskuje mnogo vremena! vodstvo foruma ionako svakodnevno dobrovoljna odvaja svoje slobodno vrijeme kako bi moderiralo i vodilo ovaj forum! mi nismo vasi animatori koji su duzni zabavljati vas i udovoljavati svakom vasem prohtjevu!!
sum up: zelis skin, napravi ga!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
poznajem ja vbulletin vrlo dobro. inače, što se mene tiče, meni novi skin ne treba. a na kraju krajeva, mislim da je ipak vođama bitnije da zadovolje želje korisnika, jer da nema korisnika, nema ni foruma.
eh da, ipak nije glupost
ko voli, nek izvoli, ali opet... dodat novi skin na forum je jako malo posla... slažem se, treba ga napravit... ali, gore si navela kako smo mi gotovani... Eh, u ovom svom postu sad si to pobila, i lijepo razjasnila da ste vi još veći gotovani neg mi
stoga... ajm sori bebi, maj priti lejdi![]()
evo, kad sam se već upustio u ovu raspravu o skinu, ajmo redom.
prvo i osnovno, 3 godine sam na forumu, i nikad nisam obraćao pažnju na skin. ne treba mi.
no ima onih kojima dosadi i postane monotono.
e sad moj prijedlog:
nađite dobar GOTOV skin ( obični useri ), zatim neka se predloži vodstvu da neka ga postavi uz ovaj defaultni, i neka bude izbor. onom kom se sviđa, neka ga koristi, a onom kome se ne sviđa, neka koristi standardni.
problem je riješen začas, svi sretni i zadovoljni. čemu dramatizirat i pravit probleme oko sitnice.
OK evo ja nemam pojma što treba za opciju više skinova na forumu
pa neka netko kaže dali je to toliko stvarno teško unijeti??
Ponavljam OPCIJU izbora skina a ne da se mora mjenjati sadašnji(koji bi naravno bio default).
George Eliot
Vise puta receno:
- skin novi, umjesto ovoga...moze
- skin novi uz ovaj (ili vise njih)...moze
- bilo bi idealno da se radi o custom skinovima, ako nema takvih, moze i kvalitetan defaultni
- mora biti free i mora raditi besprijekorno (dakle nikakve beta verzije i slicne bezvezarije)
Ako netko ima takav, neka ga predlozi, da link za DL, morati ce biti istestiran i ako sve zadovolji biti ce postavljen na forum.
Ako nema...morati ce i ovaj biti dobar.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Evo nekih prijedloga....
---------------------------------
SLIKA
SLIKA
DOWNLOAD
DEMO OD TEMPLATEA
DOWNLOAD
DEMO OD TEMPLATEA
DOWNLOAD
Evo Bimbi,zadnja dva imaš demo,znači,istestirani su
Uzeo sam u obzir da je ovo mobil forum,ne underground i sl. tako da dark ništa ne dolazi u obzir...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
ma to je sve slicno, ne vidim razloga za mjenjanje (ili stavljanje opcijskog nekog od tih)... imam osjecaj da je sve to samo da se kontrira, ali u dubini duse ja sam uvijek volio kontraše...
![]()
ontopic:
moj prijedlog je da se promijene ime foruma po hrvatski i da ne bude cafe.mobil.hr vec kafic.mobil.hr, mada je ovo ''cafe'' bez jednog ''f'' pa ne znam je'l se mislilo na kafic ili sta?
nije bas najpametniji prijedlog, ali je prijedlog...
edit:
evo eudict.com mi kaze da ''cafe'' znaci u prijevodu kavana, znaci da bi se trebalo zvati kavana.mobil.hr![]()
Zadnji uredio cvita : 25-04-2008 u 01:35
cvita
smisao mog posta je da se pda podforum stavi na mjesto gdje je sada oglasnik ako to nebi bio problem administratorima....
ugl smisao mog posta nema nikakve veze sa oglasnikom nego eto jedino ako bi bilo moguce da se pda podforum malo podigne da nije pri kraju stranice...samo to
Aj molim te pogledaj di se PDA Podforum nalazi tj koja grupa Računala # Gadgetsa ti bi njega smjestio u Grupu Mobil.Sad mi reci ima li to logike?Nema.
Evo jednostavan predlog za skin foruma!
Vjerujte vaše oči bi vam bile zahvalne kao i pikseli vaših monitora!
http://forum.vbulletinsetup.com/f44/...-6-a-2087.html
George Eliot
gogs sredi se. dvije stvari:
- prva je da mi možda i nismo neki dizajneri (bar ja nisam)
- druga je da je ponuđena opcija da tko ima ćuka za dizajn napravi skin i stavit ćemo. rezultat te ponude je = NULA
gotovi skinovi - tenkiju, ali radije bih htio imati naše custom cafe skinove, ako ćemo imat nešto. kao baza može poslužiti neki gotovi pa da se uredi u duhu cafe mobila, okej, inspiracija dobrodošla (samo pazite na licencne uvjete za gotove skinove)
i ne zaboravi da svo to vodstvo koje prozivaš odvaja vremena koliko može u svom životu, dobrovoljno, i ako nitko ne vidi sebe u tome da radi skin, zašto si ti uzimaš za pravo tjerati nekoga da to napravi. ja si ne uzimam to pravo. ideja zajednice je da napravi tko što zna, može i želi, zato je ponuđena opcija da bilo tko s foruma napravi skin.
a to što si ti gotovan i nešto 'zahtijevaš' - potakni sebe na akciju, zahtijevaj to od sebe i javi se za dan-dva-tjedan-dva da imaš skin za ponuditi. počni od sebe a onda prozivaj 'vodstvo'. okej?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
slažem se sa ovim. dakako, prebukvalno ste me shvatili. mislio sam da bi se u to trebali uključiti i vođe foruma, a ne samo članovi.
no dobro. vidim, bila je ideja da se promjeni skin. ok, postavite temu, i neka se članovi, moderatori i svi koji imaju vremena, znanja i želje za radom, neka se jave u temu, i neka se krene sa radom. Mislim, ideja o custom skinu za ovaj forum je relativno dobra.
samo treba volje za radom i znanje. iskreno, ja se isto ne bavim dizajnom, i kako sam rekao, meni ovaj skin uopće ne igra neku veliku ulogu, ali zašto ne napraviti nešto ako ekipa priželjkuje, zar ne?
Poštovanje.
vratite nam oglasnik....
----------Sony Ericsson----------
O oglasniku je već dovoljno rečeno i nema ga potrebe ovdje spominjati.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@goranzagorje i vuki gospodo, molim vas lijepo bez chatanja u ovoj temi, imamo chatonicu za takve stvari
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
George Eliot
Dakle, da razjasnimo nešto.
Prvo naslov teme je Što biste promijenili na forumu? To znači da tu ne spadaju zezancije kakvu je stavio GoranZagorje. Zezancije spadaju u chataonicu, pa i zezancije na račun moderatora. Ima jedna takva u vezi Oglasnika i nikom se nije ništa dogodilo. Očekujem da svi znaju razliku između rasprave o radu i zezancije. Iz tog razloga su postovi obrisani a Vuki i goranzagorje upućeni u chataonicu.
Drugo, sva rasprava nakon toga je potpuno nepotrebna i potpuni offtopic u ovoj temi.
i za kraj, držite se naslova teme, jer ako tema opet krene u offtopic i nepotrebne rasprave opet će biti zatvorena.
Posebno upozoravam moderatore da ne potiču takve rasprave.
I nema potrebe komentirati ovaj post, bar ne u ovoj temi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo jedan ozbiljan prijedlog i smatram da bi mnogi to podržali....dakle,predlžem da se u sig mogu staviti slike veličine bar 350x19, primjer takve slike:
Pa dajte,mislim da je to...premalo i da ne bi nikome smetalo
Bookmarks