Potvrđujem, update sam napravio i sve je nekako radilo par dana kako treba i kako ne treba. Znao mi je se na cistu miru restartat...
To je ovako bilo kad je krepucnio:
Ja se lijepo dopisujem, mms porukama (tele2 džabane) i sad sam morao otić van kuće nešto napravit, lijepo ostavim mobitel (ispravan) na stolu u dnevnom boravku. Ja se vratim za 5min, idem pogledat jel mi došla kakva poruka, kad sam ga uzeo u ruku ima sam šta i vidit... Neće ništa, samo tipkovnica svijetli i krug oko kamere. Probam ugasit, neće. Ja izvadim bateriju, upalim i opet isto, tako par puta pa sam odustao. pokušao sam napravit update preko seus, dobijem poruku da imam već zadnji softver ali ja sam pritisnuo "ipak nastavi", i neće, stoji na 0% par minuta i javi grešku. Otišao sam ne net, vidio da je MASVA imao isti problem, lijepo sam izvadio sim karticu otisao u servis i dao im ga. Sad sve radi bez problema.
Stavili su mi komplet novi softver.
U njemu je bila kartica microSD od 2GB...
Bude li opet ista tako, mjenjam ga definitivno.
![]()

Odgovori uz citat
) i sad sam morao otić van kuće nešto napravit, lijepo ostavim mobitel (ispravan) na stolu u dnevnom boravku. Ja se vratim za 5min, idem pogledat jel mi došla kakva poruka, kad sam ga uzeo u ruku ima sam šta i vidit... Neće ništa, samo tipkovnica svijetli i krug oko kamere. Probam ugasit, neće. Ja izvadim bateriju, upalim i opet isto, tako par puta pa sam odustao. pokušao sam napravit update preko seus, dobijem poruku da imam već zadnji softver ali ja sam pritisnuo "ipak nastavi", i neće, stoji na 0% par minuta i javi grešku. Otišao sam ne net, vidio da je MASVA imao isti problem, lijepo sam izvadio sim karticu otisao u servis i dao im ga. Sad sve radi bez problema.
Stvarno katastrofa sonyericssona...
zbog toga cu da se pojedem).Ajd sretno svima...Nadam se da nisam zaboravio napisat jos nesto da nedosadjujem opet.

Upalim mob danas i odmah na početku me iznenadilo što mi se promijenila tema sama od sebe (
),ali dobro,nije me to smetalo,mislio sam da je to samo neki sitniji bug... Međutim,uđem onda pod poruke,pa stisnem na primljeno i izbaci mi "Radnja nije uspjela". I naravno ista stvar i sa svim ostalim (poslano,nedovršeno)... NE MOGU VJEROVAT. Ovo mi je definitivno zadnji SE,stvarno su prevršili zadnju mjeru 
Bookmarks