![]()
e pazite sastav od frenda za koji on dobije 3 u prvom razredu srednje škole...ja sam UMRO od smijeha(a ja isto 3 za onako po slobodnoj procjeni DUPLO DUZI, ako nevalja kvantiteta, duplo je i bolji...
)
podcrto sam najvaznije(zum ako se nevidi)
http://img508.imageshack.us/img508/4108/dsc02773em3.jpg
issss... haha i profa malo nepismena, ha? i pretolerantna.. ja bi mu dala 1 bez razmišljanja
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Evo mala,izvoli!
![]()
aa juuu nije iz mileniuma ili vinceka ali faaalaaa![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
premoren sam ovaj tjedan . . .
ne znam kaj mi je . . .
danas prošli na turniru dalje, umoran sam ko pas . . .
kaj ima novog kod vas?
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
Sljadoljed...kakav Milennium, taj sucka big time - Trakošćanski kup je i dalje najbolja slastica koja se može kupiti u Zagrebu![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Idem ja ljudovi pred tv...![]()
Evo chatujem sa sestrom iz BG
Prethodno sam učio, a šta drugo
a onaj sastav uopšte nije tako loš, samo ja ne bih dozvolio upotrebu vulgarnih riječi i konstrukcija, a i prekratak je. Zaslužuje 3.
Україна
placem..
ub't Risea..
koji uzas..
waaaaaaaaaaa
:ispuhuje nos u liverpoolov sal:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ha čuj, ono kaj je pjesnik od 15 godina štel reči je ok, no forma je parodija
I ja bi mu dal 3...(4 za sastavak i KOLAC za gramatiku, črćkarije, odnos prema zadatku i "HAHA")
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
a jes mi drago zbog smrdljivog liperpoola... da bog da primili 6 golova u gostima
It's nice to be important, but it's more important to be nice
"najbogohulniju" <--- ja ti neznam sta znaci to![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
A kaj vi hoćete ba...Liverpul je treb'o izgubit. Et' ja dobio 2000 baksa na Fejsbukovom Texas Hold'Em Pokeru, pa sad idem spavat.
Kamo sreće da nisu bili pravi novci jer bih bio u šoku nakon što sam izgubio 600$![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Odo ja...
ne funkcioniram više kako spada...
danas pisao programiranje, a net nam bio isključen... tako da sam bio prepušen sam sebi i svom (ne)znanju...![]()
Zadnji uredio Ico : 23-04-2008 u 00:11 Razlog: tipfeler
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
maco!!!!
prerezat cu ti kablovinje za netpa ti skidaj HD trek onda! ne d'raj mi Liverpool!!
i da.. zar si i ti na tom fejsu.. oh, my.. kad cete se opametit vise.. vidi, Jamal je dosao pameti![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
I ja sam na fejsu
Ali ga ne koristim baš nešto
Domaća varijanta fejsa (www.dernek.ba) je zakon![]()
Україна
Bookmarks