Znaci da bi dobio mogucnost slanja po 0.9 lipa, to znaci da moram svaki mesec da uplatim kredit od 100 kuna?
Ma do da ja svakih 30 dana moram da uplatim 100 kuna, to u opste nije prakticno. To mi je onda kao da sam na post-paidu.![]()
Ljudi, vrlo jednostavno: isplati se onima koji šalju masu poruka dnevno i većinu novaca potroše upravo na poruke. Kraj filozofije.
meni se to super isplatilo, sam se nadam da će produljit to sa 31.4 na dalje jer ću onda morat na silu kupovat bon od 100kn...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Neznam ako ste primjetili,ali to ne vrijedi za zero in i out tarife,tako da ne saljete sms kao ludi,a mislite da vam je 9 lipa.To vrijedi samo za knock-out i one stare tarife.Ja sam na zero in i sms mi se naplacuje normalno.
Zadnji uredio cvita : 22-04-2008 u 23:25
cvita
Produženo do 31. svibnja.
http://www.tele2.hr/mms_za_0kn_i_sms_za_9_lipa.html
Zna neto o čemu se tu radi:
Početkom tjedna došla mi je poruka da moram u roku 3 dana nadoplatiti 50 kn za pozive 0,49, ili 100 kn za SMS 0,09 kn.
Ja nisam, nego kažem čekat ću još ta tri dana... E sada, ja nisam dobio više nikakvu poruku, a kad provjeravam račun *130#, i dalje piše: "KnockOut SMS 0,09kn"
?
Je, skida po 9 lipa![]()
Nije mi jasno zašto to lijepo ne stave kao cijenu u cjenik, nego produžuju već 2 puta po mjesec dana.
To me užasno nervira, pa odlučite što želite...
Vjerovatno je ovo zadnje produženje obzirom da od početka lipnja prelaze na t-mobile roming pa će ponuditi nešto drugu.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Sad sam dobio sms od tele2,evo citiram: "Knock-out tarifa vise nije aktivna! Aktiviraj je bonom od 50 kn i salji SMS za 0,29 kn ili od 100 kn i salji SMS za 0,19 kn. Pozivi prema svim mrezama 0,49 kn/min"
Kako sad opet 0,19 kn??? Ovo mi stvarno nije jasno... Pa još je i 4.mjesec,a rekli su da produžuju ovu akciju do 31.5. Zna li tko o čemu se radi,ne želim ukucat bon od 100 ako više ne vrijedi ta opcija?
Bookmarks