meni se igrica nije svidjela, igro sam je na ps3...čini se veoma linearna i uopče nema neke slobode iako se pokušava stvorit takav dojam.
evo danas instalirah, ahhhh.... sve vise ih dovode do perfekcije,naime igrica mijesa neki srednji vijek (mozda i starije) i moderno doba,ali 99% radnje se desava u starijem tom dobu. naime neki naucnici vracaju se u pamcenje nasih predaka koristeci nasu dnk. uglavnom vi ste assasin i vrtite se po srednjem vijeku i obavljate razne misije. igricu sam igrao tek malo ali je odavno cekam i mogu samo reci da je fenomenalna,prilicno je zahtjevna
evo tu i minimalne i recommended konfe:
Minimum Configuration:
Operating System: Windows® XP (with Service Pack 2) or Windows Vista®
Processor: Dual core 2.6 GHz Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2 3800+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX® 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant
card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0–compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Keyboard, mouse, optional controller
Recommended & Preferred Configuration:
Processor: Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
Sound: 5.1 sound card
Peripherals: Xbox 360® Controller for Windows
prilicno zahtjevno,malo manje zahtjevno od crysisa iako ima dosta realniju grafiku (barem meni-subjektivno misljenje).
ako neko igra ili zna o cemu se radi nek se javi![]()
meni se igrica nije svidjela, igro sam je na ps3...čini se veoma linearna i uopče nema neke slobode iako se pokušava stvorit takav dojam.
angels might have been eaten.
Isprva je bila zanimljiva prica i trailer koji sam vidio ranije, no cim se pocne igrati vidi se da nema slobode i da se sve samo ponavlja i ponavlja. Leap of faith je jako zabavan, no nije fora kad ga moras napraviti jer ti igra tako kaze... nema slobode.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
da i meni se na trailerima ucinila dosta slobodnijom,ali sada vidim da je apsolutno(barem do sada) ogranicena na misije koje ti drugi daju,no ipak igrica je prilicno dobra i zasluzuje thread
Igra nije losa. Skakanje i penjanje po zgradama mi je super ali imam problem jer svako malo izlazi iz igre, jednostavno izađe bez ikakvog razloga!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Eh, čekaj da dođeš do Jeruzalema.... Meni ne radi Jeruzalem tako da trenutno ne mogu igrati.
Skinuo sam ja Jerusalem fix, patch od 900 mega. Ali nisam dosao jos do tamo, treneutno sam u Damasku!
mislim da tema o igri vec postoji ili su moji postovi obrisani :S al jade dobro..ja sam došao do jeruzalema i jedno tjedan dana cackao i našao i ušao...koristio sam eng2rus patch
evo ovdje vam ej moj video
★★★★★
Eh..... teško ću preko 56k skinuti Eng2Rus patch :'( A jeli interface preveden na ruski a samo zvuk dalje ne eng ili kako radi rus patch?
s tim patchom ti je sve na ruskom a trebalo bi se moc zvuk staviti na eng. to sam napravio kako je u tutoru ali nejde nisam uspio...tako da se moraš moc zadovoljiti igrom na ruskom a sad izlazi ovaj mj igra cijela pa kome nije bed pricekati malo neka priceka
★★★★★
Dosao sam do Jeruzalema i izasao je iz igre ali to nije nista cudno jer cijelo vrijeme tak iskace. Ako se bude nastavilo onda cu probati sa ovim Jeruzalem fix-om, pa makar i na ruskom!
Bez fixa neće uči u Jeruzalem. Budi sretan ako opće uđeš više u igru, jer ja nakon pokušaja ulaska nisam mogao više u igru.
to ti je do cracka
DOWNLOAD
★★★★★
S tim crackom sad ne mogu ni uci u igru! Bravo ja!![]()
Prije tog sam nabacio onaj Jerusalem fix! Sad ovaj tvoj crack!
Krenuo sam je skidati, ali u srezanoj verziji od 2.96 GB
a ne ona originalna od 6.38 GB.
Obožavam igre otvorenih poligona i velikih mogučnosti kretanja u svim pravcima!
Poslije takvih igara ni jedna druga nije dovoljno dobra!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Svi koji još nisu skinuli igru neka skinu torrent od Skullpture.
Velik je 2.96 GB, ništa nije izbačeno osim ruskog, francuskog i ostalih nebitnih jezika.
Vrlo lako se instalira i nema problema sa ovim rippom.
Preporuka!
George Eliot
Neznam u čemu je tvoj problem, meni radi sasvim normalno.
Da nisi pokrenuo DirectX10 verziju?
Postoje 2 .exe fajla za pokretanje igre (DX9 i DX10)...
Nisam.
Ipak izgleda da za ovu igricu moja grafa i procesor ipak slabi iako sam Crysis igrao sa ovom konfom!
Vidim ja da budem morao ovako šta nabaviti:
DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, nVidia XTC, SLI ready
Powercolor Radeon HD3870 PCIE, PCS, 512MB DDR4, TVout, dual DVI
CPU AMD Athlon64 X2 6400+ BOX, dual core, SckAM2
George Eliot
Baš mi je žao to čuti
Ja ne bih tako lako odustao. Probaj instalirati najnoviji DirectX, možda ti fali koja komponenta DirectX-a.
Skini najnovije drivere za grafu. Izbriši i instaliraj igru ponovo (taj ripp nije savršen, možda je u toku extractiranja neki fajl neuspješno kopiran).
Puno sreće!
P.S. Vidim da misliš uzeti Athlon proc. Ja ti to ne bih preporučio. Kad bolje razmislim ni najgorem neprijatelju ne bih imao srca u današnje vrijeme C2D Intela preporučiti AMD proc.
Bookmarks