Ja večeras van.. hehe, nisam dežuran ovaj vikend... a sutra se roštilja!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Dr. Brle - Mr. White je konačno tuZa ne povjerovat
A Druže, pa kakve to vijesti kolaju forumom, nekom se posrećilo večeras![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Your favorite admin is back, and he's here to stay!![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
BTW, di su svi komadi nestali otkako me nema?![]()
Ico, zar opet nova Nokia? Šta bi sa Slide-om?
Ja se smorio učeći.
Zadnji uredio points : 19-04-2008 u 21:15
Україна
odoh cuclat alkovol
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Idem spat umoran ko klada.
Pozz DRUGovi idrugarice...
Haha... Not the Slide I was thinking of
Sporo ti ide brate...
Ja sam jedan seminarski uradio za 3,5 sata čitav... Asistent nije bio zadovoljan though![]()
Україна
pijuckam sok i gledam ds9 ^^
Ja polu-gledam Drakulu.
Україна
dosta za danas
pičim u vetkre
zz
evo me doma..hmmm,nikoga nema,a nist,fajrunt! noc
gidi jap!
de si drizi ovo ono
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
A nish, pogledaj kad je to napisano. Vidi se da je čovjek mjesečario po cafe mobilu![]()
Zapravo, više kao pola 6...čovjek je htio razbit monotoniju u ovoj dretvi![]()
Bookmarks