Najbolje ti je nazvati njih (VIP-ova SZK), ali što nije da možeš jednom u 6 mj. prjenjeti svoj VIPhomebox na drugu lokaciju, mislim koda se to može ali nisam provjeravao.
zanima me, jeli nekako moguce raskinit ugovor s vipom za homebox, bez da moram platit ostatak mjesecne pretplate? ostalo mi je jos nekih 10 mjeseci....a stvar je u tome sto sam se preselio u drugu zupaniju, i naravno da ne mogu prenijet taj broj...sta da radim?
Najbolje ti je nazvati njih (VIP-ova SZK), ali što nije da možeš jednom u 6 mj. prjenjeti svoj VIPhomebox na drugu lokaciju, mislim koda se to može ali nisam provjeravao.
Nisam siguran da ce ti dati isti broj i preseljenje zato sto je druga zupanija.
http://www.dnif.de
zvao sam ih, rekli su da se ne moze prenijeti u drugu zupaniju, a uostalom, i ne zanima me to previse...mene samo zanima kako ga mogu raskinit, bez da platim preostale pretplate,....
Pa, ako si ih zvao da ih pitaš za prijenos, zašto ih nisi pitao za raskidanje ugovora, makar svi možemo pretpostaviti koji je odgovor?
pa pitao sam ih, i rekli su da ne moze.... ali mislio sam da mozda postoji neki nacin....
trebao si mozda malo ranije o tome pocet razmisljati. Sad ti jedino preostaje da stavis liniju na cekanje (to mozes vuci max. 9 mjeseci) pa u tom vremenu mozda pronadjes nekoga tko bi nastavio tvoj ugovor.
Vjerojatno ima ekipe koja se nebi vezala 24 mjeseca nego uzela samo tvoj ostatak.
dobar grah daleko se čuje
Mislim da ja nisam vidio da oni ogranicavaju preseljenje broja samo unutra zupanije bez promjene broja (iako je to logicno). To bi se trebalo napisati jer eto ima i takvih ocigleno iskustava.
2.6. Pretplatnik može promijeniti adresu korištenja terminalne opreme unutar iste županije jedanput u razdoblju od 6 mjeseci, o čemu je obvezan obavijestiti Vipnet pisanim putem, najkasnije 15 dana prije datuma promjene adrese. Razdoblje od 6 mjeseci računa se od datuma posljednje promjene adrese korištenja Terminalne opreme.
5.1. Pretplatnik može prenijeti Ugovor o Pretplatničkom odnosu na novog Pretplatnika putem prihvata Zahtjeva novog Pretplatnika unutar iste županije, ukoliko novi Pretplatnik prihvati zahtjev za zasnivanje Pretplatničkog odnosa i uz uvjet da novi Pretplatnik nastavi koristiti terminalnu opremu prethodnog Pretplatnika.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks