Kupi Logitech RX1000,laserski,žićani i radi besprejkorno.
Cijena?
Ja sam ga u Ve-Milu platio 180 kn
naso sam ovaj mis, i cini mi se lijep (znam da izgled bas nije najvazniji, ali eto)
sad imam najobicniji neki mis (zicni, kuglicni) i relativno sam zadovoljan, samo sto nekad steka (rijetko, ali se zna dogodit)
ovaj na koji sam dao link mi se cini dobar (1600 dpi, 10 tipki, laser, punjac)- samo mi je sumnjivo sto dodje 109 kuna
pa me zanima jel neko ima ovaj mis i jel dobar (koliko moze izdrzat sa jednim punjenjem)?
ili ako ima neki slican mis (vazno mi je da ima punjac ako je bezicni), za slicnu cijenu (necu davat sad 400-500 kuna za g5 i slicne)
ne treba mi neki opaki gamerski mis (samo ponekad igram cod2 prek neta), ali mislim da mi je vrijeme da predem na bezicno![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kupi Logitech RX1000,laserski,žićani i radi besprejkorno.
Cijena?
Ja sam ga u Ve-Milu platio 180 kn
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ne znam, Logitech RX1000 ima samo 3 tipke, a i ovaj mi se vise svida i ima veci dpi
ali svejedno, zanima me kakva je ono tipka ispod scrolla na logitechu?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja imam ovog,zove se PREDATOR i od trusta je,radi odlicno:
PLatio ga 120kn u HG spota
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Logitech G5 mouse
|\/|0T0r0La
onda Razer
|\/|0T0r0La
Miš TRUST MI-7700R Bežični Laserski, Tilt, PS2 + USB
Ja bi uzeo ovako nešto za 199kuna!
Rezolucija: 1600 dpi
USB: 1.1 Rezolucija: 800 / 1600 dpi
Tipka za podešavanje rezolucija laserskog senzora
Broj tipaka: 8 (zoom in/out, Media Player kontrole)
Sučelje: PS/2 + USB Frekvencija 2.4 GHz omogućava domet do 8 m
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Znam da si rekao bezično,ali ovaj miš kojeg ja imam je baš prilagođen igranju (iako nisam neki fan igara...),i jako je osjetljiv,reagira na najmanji podražaj,ima još neke dodatne mogućnosti,npr. pritisneš tipku na vrhu i on ide duplo brže i sl...ako tražiš miš za igranje ja ti ga preporučan....gore iznad u postu sam sliku stavio.
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
evo, bio sam u svijetu medija i vidio onaj mis iz prvog posta, ali sam tek sad skuzio ovaj cudni scroll i pitao sam tipa koliko moze radit kad se napuni- nema pojma
Logitech RX1000- nekak mi se cini bezveze (a i ima samo 1000dpi)
trust predator- u guglu sam naso ovo, ali izgleda drugacije- i svida mi se
ima 2000dpi, 7 tipki, jel je to ovaj koji ti imas, fear?
gledao sam u hg spotu ali nemaju sliku, dodje 200 kuna (valjda je onda to ovaj na linku koji sam dao)
za sad mi se taj najvise svida, jos cu pogledat danas u hgspotu
razer- oni su mi preskupi
TRUST MI-7700R- cini mi se dobar, ali nema punjac- jel da?
sad sam odlucio da ipak ne treba bit bezican (ne da mi se mijenjat/punit baterije)
pa cu pogledat jos za ovaj trust predator
edit:
kupio sam trust gm- 4200 (onaj na fearovoj slici), nije bilo 4600 (a i tip u hgspotu kaze da nije neka velika razlika)
sad sam malo igro cod2 i puno mi je teze, mis mi je prebrz (puno brzi od starog)-ali, valjda cu se naviknut
moze lock
Zadnji uredio georgy : 19-04-2008 u 18:33
po meni logitechovi comboi (mis+tastatura) bezicni su najbolji izbor za ulozeno=dobiveno
Bookmarks