zar to isto nisi promovirao i tu?
Evo napravili smo mali moto klub iz duga rese samo jos moramo srediti papire i to je to,imamo web forum majice sve kaj na treba,pa bih vas zelio zamoliti da mi recete kaj mislite na to,evo link od weba na njmu imate forum.
www.motofaneri.com jos je prazno ali moram javiti clanovima da se regaju
zar to isto nisi promovirao i tu?
cvita
Da ali bi molio admine da tu obrisu i ostave ovu temu jer je ona stara i na freehostu
Ovo ti je več treća tema o istom sajtu. Prve dvije zaključavam zbog đumbusa. Dobro razmisli prije neg kreneš otvoriti četvrtu! I molim bez offa!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
DA nema problema one dvije prije izbrisi zatvori ali ovo je zadnja i molio bih vas ozbiljno misljenje
"Dobro dosli na pocetnu stranicu nase stranice" aj dooobro
"Dobro dosli na pocetnu stranicu" ovako bolje zvuci
Logo mi i nije bas nesto
ostatak moze proc vidit cemo kad se prosiri malo sve i tako
hhh i stavia si istu temu ka i ja na svoj forum samo san ja malo preuredio svoju
Po mom mišljenju jako kvalitetan site,dakle,domena,hosting sve je na mjestu,sadržaj isto tako...možda je potrebno malo više sadržaja,ali sam siguran da ćete vi to s vremenom nadodat ^^
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
naravno da hocemo moram se sutra dogovoriti sa ekipom
Zasto pise - Copyright © 2008 MOTOFANERI na designu web stranice?
jel stvarno imate to zasticeno ili??? WTF?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Kao neka bajkerska stranica,a svira narodni radio.
pa stavi kakvi hard rock/heavy metal ili tako nešto da svira.
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
hmm kada bi znal koji ali dobro porbati cu nesoto naci i ovo nisu cajke
evo ga i to sam sredio jos samo moram sadraj staviti a to se moram dogovoriti sa clanovmma sutra
Cek, sta ta stranica vise neradi?
Kao da je neko preko jave stavio direct link na http://retaliation-clan.info/
Bookmarks