Prije mjesec i pol dana prenio sam broj s 098 na tele2 i žarko sam želio aktivirati ovu obavijest. Do sada sam SZK (tele2) zvao jedno desetak puta i svaki puta dobio isi odgovor da je zahtijev zaprimljen i da ću biti obaviješten, a ljudi me zovu.....
Je li tu obavijest ikako moguće ''zaobilazno'' aktivirati?
Inače se slažem da je ta obavijest OK naročito zbog unlimiteda ili sličnih opcija.
Ako me netko stvarno želi nazvati neće mu biti problem čekati, a ako su nekome problem te 3-4 sekunde, yebe mi se za njegov poziv, očito nije bilo ni bitno ..![]()
Mozda "vidi inteligentnog lika, prebacio se gdje mu je povoljnije". Pod uvijetom da mu partneri nisu svete krave.![]()
Imam 091 tele broj i apsolutno me ne zanima ko je na kojoj mrezi. Ali ono sto sam skuzio da su mi neki ljudi bili poceli raditi je ona "nazovi me" fora i argument je bio da sam ja tele2 i da je meni sve jeftino. Na to ne trzam![]()
![]()
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
A fakat su telci...kod VIPa i T-mobilea uredno si aktiviram dok u Tele2 kažu da oni nemaju tu opciju![]()
Ljudi recite da se salite.O ovom se pisalo na dugo i na siroko ovdje , i to kad jos krajem prosle godine.Napravljeno je najbolje moguce rjesenje , slozit ce se svi koji mogu logicki zakkljucivati : opcija da baba govori da je broj prenesen je iskljucena po defaultu , a tko zeli moze si ju ukljuciti.
meni je isto skroz svjedno kad su pozivi na sve mreze mi isti. samo mi jedna stvar nije jasnna , ovi kaj kukaju kak bi im moglo bit ekstra skupo zvat nekog ko je brojčano jos na njihovoj mrezi , ali u stvarnosti je prebacio broj u drugu mrezu.
Pa sta o tome prije niste mislili , svo ovo vrijeme dok postoje dvije puno jeftinije mreze a vi ste jos na tmobileu/vipu?sta to vam ne stvara ekstra troskove?
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ma meni nije jasno zasto nisu jednostavno stavili da je po defaultu ukljucena, pa da si covjek koga nije briga to iskljuci (npr. besplatnom porukom na neki broj). Zar bi im to bas bilo tako komplicirano? Mislim da bi to ljudima bilo najprihvatljivije...
Kad je ta obavijest bila uključena svima, grupa ljudi na forumu (uključujući i mene) se žalila i predlagala da se ta obavijest isključi.
Sada kada je ta obavijest isključena, druga grupa negoduje i traži da se obavijest uključi.
Kako god da okrenete, uvijek će biti nezadovoljnih, osim kada bi se našlo neko rješenje koje bi bilo prihvatljivo svima, npr. da se umjesto babe koja priča čuje zvuk "bip-bip". Mislim da to ne bi nikome smetalo, a i svi bi (po tom zvuku) znali da je broj prenesen.
Ja sam nazvao VIP službu za korisnike i ponovo mi ukljucili obavijest i to je to!
Bookmarks