kako uopce staviti sliku?prvi put sam na forumu,jbg.imam jedan prekrasan original,crveni sa vragom.jeben primjerak!!!!
e ljudi evo i mojih ljubimaca hehe imam ih za sada osam al evo neki naj bolji
ovaj sam dobio kao poklon
moja bebica kupljen u češkoj od brušenog srebra je
malo je pederski al je zippo
ostali su mi od hrvatske vojske i inačice jednostavne bakreni i brušeni sivi iz 88, 92, 94 i tako
kako uopce staviti sliku?prvi put sam na forumu,jbg.imam jedan prekrasan original,crveni sa vragom.jeben primjerak!!!!
ajmo malo pomoci
www.imageshack.us
uploadaj tamo sliku, kopiraj link koji ti izbaci za forume i samo ga paste-aj tu na forum.
[img=http://img440.imageshack.us/img440/8925/spa0197xw3.th.jpg]
hvala gogs!!!!!!!!!!!
Candy apple red nije metallic boja nego candy to su boje posebne dubine koje kad se prelakiraju izgledaju preeebolesno vjerujte mi jer se bavim airbrushanjem u kojemu se dosta koristr takve boje kad se ima para za njih.
I da, netko je pitao za graviranje po candy zippu, mislim da je nemoguće jer će skinut boju jedino da ti netko blizu tebe ak ima rijesi to što hoćeš airbrushom.
godina proizvodnje? ja be vidim di to piše. vidim samo da je serija E
desno bi trebala pisat godina, a ako piše neka rimska brojka, onda je original. jer, na novoj kolekciji poslije 2000 ispod piše još dodatak "Made in USA", desno pokraj ""BRADFORD.PA"
a ovi prije 2000 nisu imali dodatak, tako da sam gotovo uvjeren da je tvoj original. ne vidim broj, dosta je izgreban na tom mjestu. daj ga probaj očitati, pa ćemo ti reći i koja je godina.
Evo, frend prije par dana našao zlatni zippo nesto slicno kao ovaj...
![]()
Zanima me jel itko možda igdje vidio Zippača, kromiranog s Cadillacovim logom? Vidio sam ga na Zippovom siteu i ludnica mi je, ali u dućanu preko puta Mimare ga nema. Ili ima negdje za naručiti?
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
System & Network administrator.
Hrvatski besplatni web hosting sa cPanelom + Fantastico! Bez reklama! Bez postanja na forumima!
OK. Frend mi je dao stari zippo, zlatni(ne pravo zlato). Gdje nabaviti punjenje(onaj bencin), kremen, one bijele spužvice i onu nit u upaljaču(ono kaj gori????).
Hvala
benzin na gotovo svakom kiosku, spužvica - medicinska vata, kremen mislim da isto ima na kiosku, a ako ne, kod prodavača zippača. nit u upaljaču - fitilj. također kod dobavljača... u gotovo svakom gradu ima takvih koji to drže.
najčešće to budu zlatari ili satari. ili oboje u jednom![]()
nisam pusac ali bi kupio zippo i koristio bi ga povremeno za izlete i boravak u prirodi (znam upalit vatru i bez sibice ali eto...)
zanima me: kako da znam da je origigi (osim po cijeni) i koliko ce trajat punjenje jer ce dosta vremena stajat u kutu
jos jedna sitnica, netko je rekao da je taj zippo napravljen za army i da se s njim mogu izvoditi zadatci tipa nekoliko zippa i pilot helica vidi di slijece, klikanje u svrhu morsea
itd...navodno toga ima jos...
sony cm dx 1000>siemens c 25>c 35>ericsson t 29>r 600>nokia 6100>siemens st 55>nokia 6820>6230 i>6151>n95>5800XM>C7>samsung GT-B7722
Bookmarks